ВОДА, ПІДКЛЮЧЕННЯ, РОБОТИ:ПРАЦЮВАЛА РОБОЧА ГРУПА

ВОДА, ПІДКЛЮЧЕННЯ, РОБОТИ:ПРАЦЮВАЛА РОБОЧА ГРУПА

Селищним головою Віталієм Здебським організовано робочу групу з метою перевірки виконаних робіт підрядними організаціями щодо будівництва, реконструкції мереж водогонів, побудованих у 2017-2018р.р., і які ввелися в експлуатацію.

НА 36-ій СЕСІЇ  РОЗГЛЯДАЛИ ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

НА 36-ій СЕСІЇ РОЗГЛЯДАЛИ ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

Відбулося пленарне засідання 36-ої чергової сесії селищної ради, яке провів голова громади Віталій Здебський. Участь в роботі взяли 16 депутатів селищної ради, 10 відсутні. Сесія тривала більше трьох годин і розглянула близько сорока питань порядку денного, задоволено близько 500 заяв мешканців.

ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО  МЕРЕЖ ВОДОГОНУ: НА ЧАСІ ОБГОВОРЕННЯ

ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО МЕРЕЖ ВОДОГОНУ: НА ЧАСІ ОБГОВОРЕННЯ

У селах Адампіль, Липки, Перекора та Гончариха селищний голова Віталій Здебський провів загальні збори громадян з метою обговорення про індивідуальні підключення господарських дворів до центральної мережі водопроводів, що ввелися в експлуатацію у цих селах.

НОВІ ЗУПИНКИ ВСТАНОВЛЮВАЛИ СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ

НОВІ ЗУПИНКИ ВСТАНОВЛЮВАЛИ СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ

Завдяки виконанню угод соціального партнерства – співпраці селищної ради із  благодійним фондом  «Разом з КЕРНЕЛ»  завершуються заплановані роботи із встановлення автобусних зупинок  в с.Заставці, Щербані,  Красносілка.

У  СЕЛИЩНІЙ РАДІ  ПРАЦЮВАЛИ  ДЕПУТАТСЬКІ  КОМІСІЇ

У СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРАЦЮВАЛИ ДЕПУТАТСЬКІ КОМІСІЇ

У залі засідань адмінбудинку працювали постійні депутатські комісії: комісія з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики та планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, яку провів голова комісії Олег Лучіцький; спільне засідання комісія з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг та з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та агропромислового комплексу, охорони навколишнього природного середовища та з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, яке провела голова освітянської комісії Галина Симчишина.

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

У селищній раді проходило засідання виконкому, яке провів селищний голова Віталій Здебський. Члени виконкому обговорили перелік доріг обласного та місцевого значення, які підлягають першочерговому ремонту. Відповідно за пропозицією депутатів селищної ради сформовано список таких ділянок доріг:

ГРОМАДУ ВІДВІДАВ ПОСОЛ ШВЕЦІЇ В УКРАЇНІ

ГРОМАДУ ВІДВІДАВ ПОСОЛ ШВЕЦІЇ В УКРАЇНІ

3 серпня 2018 року в рамках робочого візиту до Рівненської, Волинської, Івано-Франківської, Чернівецької та Хмельницької областей Старосинявську об’єднану територіальну громаду відвідав Надзвичайний та Повноважний Посол Швеції в Україні пан Мартін Хагстрьом.

У Яблунівці освітлено вулиці

У Яблунівці освітлено вулиці

Мешканці села Яблунівки одним із питань розвитку інфраструктури запропонували депутатм селищної ради підтримати напрямок робіт з освітлення вулиць села. На виконання заходів Програми освітлення населених пунктів Старосинявської селищної ради на 2016 – 2018 роки працівники Старосинявського РЕМ (керівник О.Черниш) провели 3 км ліній електропередач, встановлено 30 фонарів. Із селищного бюджету використано майже 100 тис. грн. на виконання робіт: монтаж та приєднання.