Фото без описуНа вулицях містечка Старої Синяви Грушевського та  Лівобережної (колишня  Ватутіна)  розпочато поточний ремонт дорожнього покриття.

Реалізовуються заходи Програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць та доріг комунальної власності Старосинявської селищної ради на 2022-2025 роки.  Ліквідація вибоїн асфальтобетонного покриття здійснюється пневмоструменевим методом. Згідно зведених розрахунків вартості утримання вулично-шляхової мережі вартість проведених робіт на відрізку дороги по вул.Грушевського складає  близько 192 тис. грн., а на вул. Лівобережна (Ватутіна) -  понад 96 тис. грн.

… Війна в країні та її наслідки значно уповільнюють роботи з розвитку інфраструктури населених пунктів, на жаль, така ситуація складається в багатьох містах та селищах, селах України… Можливість підтримати інфраструктуру та благоустрій мають не кожні бюджети територіальних громад.  І якщо, все ж таки, така можливість є, її необхідно використовувати, і це є  кроки  розвитку територій.

Відділ  (Інспекція) ДАБК селищної ради