ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА

проекту рішення сесії Старосинявської селищної ради

«Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою створення зручних і сприятливих умов для отримання адміністративних послуг відділ  економічного розвитку, торгівлі та інвестицій виконавчого комітету Старосинявської селищної ради повідомляє про оприлюднення проекту рішення сесії Старосинявської селищної ради «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради».

Проект рішення розроблено відповідно до вимог Закону України “Про адміністративні послуги”, Постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2013 року № 588 «Про затвердження Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг», з метою затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради, що дозволить визначити порядок надання адміністративних послуг на території селищної ради (об’єднаної територіальної громади), забезпечити створення доступних та зручних умов для реалізації та захисту прав, свобод і законних інтересів суб’єктів звернення при отриманні адміністративних послуг.

 

Строк приймання пропозицій та зауважень до вищевказаного проекту регуляторного акту становить один місяць з дня опублікування. Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту просимо фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань надавати у письмовій формі:

  • поштою за адресою: 31400, смт. Стара Синява, вул. Івана Франка, 8 відділ  економічного розвитку, торгівлі та інвестицій виконавчого комітету селищної ради (телефон для довідок 2 10 89)
  • на електронну адресу: stsinekonom.gromada@gmail.com

 

Детальніше ознайомитись з даним проектом рішення сесії Старосинявської селищної ради та аналізом регуляторного впливу ви можете на офіційному сайті Старосинявської ОТГ в мережі Інтернет: http://starosynjavska-gromada.gov.ua/ в розділі «Аналіз регуляторного впливу», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів та аналізу їх регуляторного впливу». 

Проект рішення про затвердження Регламенту Центру надання 
адміністративних послуг Старосинявської селищної ради

 

 

Аналіз регуляторного впливу проекту рішення сесії Старосинявської селищної ради