Домашнє насильство. Як протидіяти?

Домашнє насильство. Як протидіяти?

Зазвичай існує широко розповсюджений міф, що насильство в родинах - це проблема тільки неблагополучних родин, і майже завжди сімейне насильство пов'язане з пияцтвом і бідністю. Однак за деякими дослідженнями це зовсім не так. Насильство властиве для всіх соціальних груп і не залежить від економічного становища родини в цілому.

У ПІДГОТОВЦІ ДО СВЯТА ІВАНА КУПАЛА

У ПІДГОТОВЦІ ДО СВЯТА ІВАНА КУПАЛА

Голова громади Віталій Здебський провів засідання  організаційного комітету  щодо організації та проведення  відомого за часів Київської Русі свята Івана Купайла. Участь в оргкомітеті взяли відповідні служби –РС ДСНС, РЕМ, відділ культури, національностей, релігій та туризму виконавчого комітету селищної ради, Територіальний центр, КП "Старосинявський комунгосп", ЦРЛ, відділення поліції та працівники селищної ради.

Щоби  об'єктивно оцінити готовність закладів до роботи у складі госпітального округу

Щоби об'єктивно оцінити готовність закладів до роботи у складі госпітального округу

3 липня в Деражнянській та Летичівській центральних районних лікарнях відбулися виїзні засідання госпітальної ради Хмельницького госпітального округу, в якому взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста та головний лікар Старосинявської районної лікарні Віталій Макогонський.

ПРАЦЮВАЛА КОМІСІЯ З НАДАННЯ ДОПОМОГ

ПРАЦЮВАЛА КОМІСІЯ З НАДАННЯ ДОПОМОГ

У селищній раді    відбулось засідання комісії  з  надання  одноразової матеріальної допомоги, яке провела заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста. На  засіданні було розглянуто 25  заяв  про надання допомоги на лікування.

… З НАГОДИ СВЯТА ДНЯ ПОЛІЦІЇ

… З НАГОДИ СВЯТА ДНЯ ПОЛІЦІЇ

Голова громади Віталій Здебський зустрівся із колективом Старосинявського відділення Староконстянтинівського ВП ГУНП в Хмельницькій області у день професійного свята «Дня поліції», привітав працівників поліції та вручив грамоти Старосинявської селищної ради за наполегливу працю, добросовісне та професійне виконання своїх обов’язків, високі показники в роботі та з нагоди святкування професійного свята «День поліції», нагородивши:

ПРИЧИНИ  І  ФАКТИ: ЧОГО ТАК ВІДБУВАЄТЬСЯ? -  ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ МАЮТЬ ЗНАТИ ПРАВДУ!

ПРИЧИНИ І ФАКТИ: ЧОГО ТАК ВІДБУВАЄТЬСЯ? - ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ МАЮТЬ ЗНАТИ ПРАВДУ!

Понад 400 підписів мешканців сіл Йосипівка, Іванковець та Паплинець надійшло до селищного голови В.Здебського під час сесії з проханням першочергово (!!!) вирішити питання з добудовою водогонів в цих населених пунктах, розвитку інфраструктури, а потім будуть вибори і час покаже… Вибори - не на часі.

У СТАРУ СИНЯВУ ЗАВІТАВ ГУРТ З АМЕРИКИ

У СТАРУ СИНЯВУ ЗАВІТАВ ГУРТ З АМЕРИКИ

Старосинявщина зустрічала волонтерів Корпусу Миру США. Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста, депутат селищного ради, голова постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту селищної ради Галина Симчишина, працівники відділу культури, національностей, релігій та туризму виконавчого комітету селищної ради і КП «Районного Будинку культури» зустрічали за давніми українськими традиціями – хлібом-сіллю на вишиваному рушникові.

ЧОМУ НЕ ЗАВЕРШЕНО 34-ту ЧЕРГОВУ СЕСІЮ СЕЛИЩНОЇ РАДИ?

ЧОМУ НЕ ЗАВЕРШЕНО 34-ту ЧЕРГОВУ СЕСІЮ СЕЛИЩНОЇ РАДИ?

У сесійному залі о 10.00 27 червня продовжила роботу 34-та чергова сесія селищної ради – 3-тє пленарне засідання, яке вів селищний голова Віталій Здебський за участю 23 депутатів селищної ради. Головуючий наголосив, що сесія згідно ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламент повинна продовжити роботу з тим порядком денним, який було прийнято 31.05.2017 року.

ВІДБУЛОСЯ  ЗАСІДАННЯ  ВИКОНКОМУ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин провів засідання виконавчого комітету селищної ради, у роботі якого взяли участь 20 членів виконкому.

ЕНЕРГІЯ ТАНЦЮ В ДЕНЬ МОЛОДІ

ЕНЕРГІЯ ТАНЦЮ В ДЕНЬ МОЛОДІ

З нагоди Дня молоді відділом культури, національностей, релігій та туризму виконкому селищної ради за сприянням народного депутата України Віктора Бондаря для юних жителів Старосинявщини організовано молодіжний енергійний захід за участі  призерів - New Era Bboys + DJ Mihail ( DJ Dens ) та дискотеку під відкритим небом.