ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ  БАТЬКІВ    ПОВИННА БУТИ РЕЗУЛЬТАТИВНОЮ

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ БАТЬКІВ ПОВИННА БУТИ РЕЗУЛЬТАТИВНОЮ

Рівень розвитку суспільства у великій мірі залежить від виховання підростаючого покоління у сім’ях. Відповідно постанови КМУ від 21.11.2013 року №896 «Про затвердження порядку виявлення сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм соціальних послуг та здійснення соціального супроводу таких сімей (осіб)» працівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради  спільно з працівником служби у справах дітей Старосинявської  районної державної адміністрації  22 жовтня 2018 року здійснено виїзди в родини  села Адампіль.

З МЕТОЮ ЗАПОБІГТИ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

З МЕТОЮ ЗАПОБІГТИ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

В Європейський день боротьби з торгівлею людьми в райцентрі пройшла інформаційна акція «Хода за свободу», участь в якій взяли працівники Старосинявського центру для сім’ї, дітей та молоді селищної ради.

НА ТЕРИТОРІЇ  СТАРОСИНЯВСЬКОЇ  ОТГ   ВЧАСНО    РОЗПОЧАТО ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН

НА ТЕРИТОРІЇ СТАРОСИНЯВСЬКОЇ ОТГ ВЧАСНО РОЗПОЧАТО ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН

Теплі жовтневі дні  сприяли    економії енергоресурсів в комунальних установах селищної ради.  За даними синоптиків  із сьогоднішнього дня  - 22 жовтня очікується значне зниження температури  повітря.  Відповідно до рішення виконавчого комітету  «Про початок опалювального сезону 2018-2019 років на території Старосинявської селищної ради» №3 від 10 вересня 2018 року   із 15  жовтня стартував опалювальний сезон.

СТАРОСИНЯВСЬКИЙ ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ВІТАВ УЧАСНИКІВ ОБЛАСНОГО СЕМІНАРУ-ПРАКТИКУМУ

СТАРОСИНЯВСЬКИЙ ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ВІТАВ УЧАСНИКІВ ОБЛАСНОГО СЕМІНАРУ-ПРАКТИКУМУ

У  Старосинявському навчально-виховному  комплексі  «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія» імені Олександра Романенка вітали  учасників обласного семінару-практикуму начальників відділів (управлінь) освіти Хмельницької області «Налагодження ефективної взаємодії відділів (управлінь) освіти із закладами освіти в умовах системних змін».

Відбулось виїзне засідання госпітальної ради Хмельницького госпітального округу

Відбулось виїзне засідання госпітальної ради Хмельницького госпітального округу

17 жовтня 2018 року на базі Старосинявської центральної районної лікарні відбулось  виїзне засідання госпітальної ради Хмельницького госпітального округу, в якому взяв участь Старосинявський селищний голова Віталій Здебський.

ВІДНОВЛЕНО ПАМЯТНИК НЕВІДОМОМУ СОЛДАТУ

ВІДНОВЛЕНО ПАМЯТНИК НЕВІДОМОМУ СОЛДАТУ

Виконуюча обов’язки старости сіл Пасічна, Гречана та Рідкодуб Шеремета Галина Олександрівна звернулася до заступника селищного голови  Світлани Віталіївни Лакусти з проблемою руйнування пам’ятника невідомому солдату на кладовищі в с.Пасічна. Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Світлана  Лакуста  та начальник відділу культури, національностей, релігій та туризму виконкому селищної ради Богдан Німець  вирішили  організувати роботи  з ремонту спільними зусиллями.

Відбувся конкурс з визначення переможця на зайняття посади головного лікаря  комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико – санітарної допомоги».

Відбувся конкурс з визначення переможця на зайняття посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико – санітарної допомоги».

18 жовтня 2018 року в  залі засідань адмінбудинку Старосинявської селищної ради відбулось засідання конкурсної комісії з заслуховування конкурсних пропозицій учасників конкурсу на зайняття посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико–санітарної допомоги».

Як батьки  використовують кошти при народженні дитини?

Як батьки використовують кошти при народженні дитини?

«Міцна сім’я  - міцний фундамент держави», -  актуальне прислів’я  заставляє задуматися кожного над суттю життя та виховання підростаючого покоління. Старосинявським центром  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради  з метою здійснення контролю за цільовим використанням державної допомоги при народженні дитини та створенням належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей, протягом 9 місяців поточного року  здійснено 84 вибіркових обстежень окремих сімей за місцем проживання.