ВІДБУЛАСЯ  39-та  СЕСІЯ  СЕЛИЩНОЇ  РАДИ

ВІДБУЛАСЯ 39-та СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

У сесійному залі проходило пленарне засідання 39-ої чергової сесії селищної ради, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю 22 депутатів селищної ради.

ГРОМАДА ВІТАЛА ДІЛЬНИЧНОГО З НОВИМ АВТОМОБІЛЕМ

ГРОМАДА ВІТАЛА ДІЛЬНИЧНОГО З НОВИМ АВТОМОБІЛЕМ

У центрі с.Сьомаки відбулася урочиста година вручення нового автомобіля дільничному офіцеру поліції Старосинявського відділення Старокостянтинівського ВП ГУНПУ Олександру Леонідовичу Майданевичу.

З  НАГОДИ  370-ої  РІЧНИЦІ   ПИЛЯВЕЦЬКОЇ  БИТВИ

З НАГОДИ 370-ої РІЧНИЦІ ПИЛЯВЕЦЬКОЇ БИТВИ

Як буде відзначено пам’ятну дату 370-у річницю Пилявецької битви на Старосинявщині? Про це обговорювали під час розширених засідань оргкомітету в Старосинявській селищній раді з нагоди проведення  та організації заходів з цієї нагоди.

ВНЕСЛИ ПРОПОЗИЦІЇ НА ЗАСІДАННЯХ   ПОСТІЙНИХ ДЕПУТАТСЬКИХ  КОМІСІЙ

ВНЕСЛИ ПРОПОЗИЦІЇ НА ЗАСІДАННЯХ ПОСТІЙНИХ ДЕПУТАТСЬКИХ КОМІСІЙ

У селищній раді працювали постійні депутатські комісії, які провели голови комісій Андрій Лакуста, Галина Симчишина та Олег Лучіцький. Депутати селищної ради обговорили усі питання, що запропоновано винести на розгляд сесії селищної ради та внесли свої пропозиції.

ОБГОВОРИЛИ АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ

ОБГОВОРИЛИ АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ

У селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів перший заступник селищного голови Андрій Карпушин. Участь в роботі виконкому взяли в.о. старост та працівники апарату селищної ради. Обговорено актуальні питання сьогодення: Про погодження проекту рішення «Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік», про що інформувала Гноянко Інна Сергіївна – заступник начальника управління фінансів виконкому селищної ради; про уповноважених осіб для участі в обстеженні житлово-побутових умов проживання жителів селищної ради при призначенні субсидій та допомог, розповіла Лакуста Світлана Віталіївна, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради; про відзначення 370-ої річниці Пилявецької битви , інформував Карпушин Андрій Андрійович, перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради; кожному із членів виконкому дано доручення в індивідуальному порядку щодо виконання певної ланки робіт з нагоди проведення тематичних заходів.

ЯК ЗДІСНЮВАТИ ІНДИВІДУАЛЬНІ ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО ВОДОПРОВОДУ?

ЯК ЗДІСНЮВАТИ ІНДИВІДУАЛЬНІ ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО ВОДОПРОВОДУ?

Кожен господар домогосподарства, після того як отримає технічні умови на підключення в КП «Старосинявський центральний водоканал №1», може виконувати роботи, вказані в технічних умовах, самостійно (а саме: копання траншеї, прокладання труби до власного подвір’я, влаштування колодязя, де буде розміщено лічильник води, та подальше підключення до житлового будинку), проте, врізку труби до центрального водопроводу мають здійснити відповідні служби (спеціалісти) – КП «Старосинявський ЦВК №1» або бригади підрядної організації, котрі виконували роботи з реконструкції водогонів.

Розпочалися роботи з будівництва другої черги водогонів

Розпочалися роботи з будівництва другої черги водогонів

Наразі розпочалися роботи з будівництва другої черги реконструкції об’єктів, що реалізуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році, зокрема: реконструкція вуличних мереж водопостачання с. Пишки; реконструкція вуличних мереж водопроводу в с.Ожарівка; реконструкція мереж водопостачання від артезіанської свердловини №2 с.Іванківці; реконструкція вуличних мереж водопроводу с. Бабине; реконструкція вуличних мереж водопроводу від артсвердловини №2 с. Харківці; реконструкція вуличних мереж водопроводу с. Йосипівка.

Старосинявський РЕМ повідомляє

Старосинявський РЕМ повідомляє

Шановні жителі громади! Помітно зменшується тривалість світлового дня, тому звертаємося до вас із проханням для підтримання належних умов освітлення повідомляти на диспетчерську службу Старосинявського району електромереж АТ «Хмельницькобленерго» за тел. 3-01-96

АТ «Хмельницькобленерго» продовжує реалізацію інвестиційної програми

АТ «Хмельницькобленерго» продовжує реалізацію інвестиційної програми

Допоки погода дозволяє – ремонтні роботи тривають. Зокрема, не покладаючи рук працюють і енергетики. До кінця року вони мають завершити усі заходи, заплановані відповідно до інвестиційної програми на 2018 рік. На часі – Старосинявська об’єднана територіальна громада. Розпочали із райцентру. Адже зношеність електромереж була і тут. Як розповів селищний голова, перебої зі світлом у Старій Синяві таки траплялися.

НАПЕРЕДОДНІ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА – ДНЯ РЯТУВАЛЬНИКА

НАПЕРЕДОДНІ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА – ДНЯ РЯТУВАЛЬНИКА

Так склалася  традиція – кожного року у вересні   на  площі біля  приміщення Старосинявського районного сектору Головного управління державної служби надзвичайних ситуацій  України в Хмельницькій області збираються рятувальники,  ветерани служби цивільного захисту, представники місцевої влади, депутати селищної ради з нагоди  професійного свята  - Дня рятувальника України. У теплій дружній атмосфері відбулися офіційні заходи з нагоди цієї дати в календарі.