Ситуація  станом на  14.00  23 червня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована. Сьогодні минає  120-а доба війни в Україні, 4 місяці повномасштабної війни.

Як зазначив Президент України: «Наше завдання номер один зараз – нарешті позбутися загрози голоду. Якби не російська війна, ви б зараз перебували в зовсім іншому становищі – абсолютно безпечному. Ось чому, щоб не було голоду, повинні закінчитись й намагання таких держав, як Росія, повернутись до загарбницької політики колоніалізму.»  Тому продовжуємо працювати в тилу на підтримку захисників країни - регулярно надаємо всебічну допомогу військовим частинам, передаємо допомогу на передову, долучилися до акції «Народний автомобіль» - підтримуємо ЗСУ.   Продовжуємо працювати  для фронту і Перемоги України!

Вічна пам'ять загиблим Героям, світлий спомин невинно загиблим мирним жителям країни. Кожного дня хвилиною мовчання вшановуємо загиблих.  Не пробачимо   окупантам  зламаних  доль!

Слава українським Героям! Щира подяка всім українцям, мешканцям Старосинявської громади, хто захищає рідну країну на передовій, хто лікує, хто допомагає готувати страви для наших захисників, хто підтримує духом і  в тилу робить усе можливе для перемоги України.

Сьогодні наше головне завдання – зробити усе  для захисту рідної землі. І ми повинні згуртуватися  всі для цієї благородної справи, не ділитися на політичні партії чи інтереси. Ми вдячні Богу і ЗСУ за тихий ранок тут – у нас в громаді, вдячні за захист України.

Будьте обачні з приводу поширення  дезінформації в соцмережах, - це способи дестабілізації ситуації в громаді та сприяння ворогові. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації!

Слава ЗСУ!  Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!

Селищний голова