Шаховий Адампіль

Шаховий Адампіль

Запеклий шаховий турнір відбувся в мальовничому селі Адампіль. Щорічні міжрайонні змагання на чорно- білих клітинах проходять на свято села, яке святкується в день пам’яті пророка Іллі. Тут мешкають трудолюбиві і гостинні люди, вони вміють як завзято працювати так і весело відпочивати.

НА ВИКОНКОМІ ОБГОВОРЕНО РЯД  АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ

НА ВИКОНКОМІ ОБГОВОРЕНО РЯД АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ

Селищний голова Віталій Здебський провів виїзне засідання виконавчого комітету в залі Старосинявського НВК, участь в роботі котрого взяли члени виконкому, депутати селищної ради, працівники структурних підрозділів селищної ради та комунальних установ. Розглянули питання:

НАДАЛИ ДОПОМОГУ УЧАСНИКАМ АТО

НАДАЛИ ДОПОМОГУ УЧАСНИКАМ АТО

У селищній раді відбулося засідання комісії з надання одноразової  допомоги громадянам на лікування та на покращення матеріального становища з селищного бюджету, яку провела голова комісії, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Світлана Лакуста.

Що буде, якщо не платити аліменти. Нові правила

Що буде, якщо не платити аліменти. Нові правила

Відтепер за несплату аліментів передбачена жорсткіша відповідальність. Безвідповідальних батьків каратимуть по-новому. Головна мета нових правил - забезпечення прав дітей в разі, якщо батьки самостійно не дійшли згоди в питанні утримання. Відтепер за несплату аліментів передбачена жорсткіша відповідальність: арешт коштів боржника, подовження тривалості суспільно корисних робіт та інше. Втім закон встановлює не лише суворе покарання, а й нові правила для батьків дітей, які не проживають разом.

Призначено  грошові  допомоги заявникам

Призначено грошові допомоги заявникам

У селищній раді відбулося засідання комісії з надання одноразової допомоги громадянам на лікування та на покращення матеріального становища з селищного бюджету, яку провела голова комісії Світлана Лакуста. На комісії розглянули заяви заявників відповідно до Програми «Турбота» Старосинявської селищної ради на 2018-2020 р.р. За допомогою до селищної ради звернулося 53 громадяни з відповідними пакетами документів. Комісія розглянула усі заяви та призначила допомогу заявникам в сумі 55 тис. грн.

До уваги платників! Система e-receipt –новація в реєстрації розрахункових операцій

До уваги платників! Система e-receipt –новація в реєстрації розрахункових операцій

Старосинявське відділення Красилівської ОДПІ інформує, що Кабінетом Міністрів України схвалено постанову про проведення пілотного проекту щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій.

РОЗГЛЯНУТО ПРОТОКОЛИ ПРО НЕПРАВДИВІ ВИКЛИКИ СПЕЦСЛУЖБ

РОЗГЛЯНУТО ПРОТОКОЛИ ПРО НЕПРАВДИВІ ВИКЛИКИ СПЕЦСЛУЖБ

У малому  залі засідань селищної ради   відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради, в роботі  взяли участь 6  членів комісії із 11. Заступник голови комісії Оксана Бондарчук та секретар комісії Галина Паращина ознайомили присутніх із змістом протоколів та характеристиками на правопорушників. Комісія розглянула 19  протоколів про  адмінправопорушення, що в основному стосувалися неправдивого виклику спецслужб.

ДЕПУТАТИ І ЧЛЕНИ ВИКОНКОМУ ВИЇХАЛИ НА ОБ'ЄКТИ

ДЕПУТАТИ І ЧЛЕНИ ВИКОНКОМУ ВИЇХАЛИ НА ОБ'ЄКТИ

Після завершення роботи 35-ої позачергової сесії селищної ради  голова громади Віталій Здебський  запропонував усім присутнім на сесії відвідати об’єкти, де тривають роботи: капітальні ремонти приміщень Старосинявської ЦРЛ, утеплення фасаду Старосинявського НВК, щоби кожен на власні очі мав можливість побачити  об’єми виконання робіт, почути проблеми від керівників установ.

ВІДБУЛАСЯ 35-та ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ

ВІДБУЛАСЯ 35-та ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ

На 35-тій позачерговій сесії, яка відбулася в  залі Старосинявського НВК (виїзне засідання), депутати селищної ради  працювали над питаннями  розвитку інфраструктури  та фінансування затверджених проектів  в 2018 році за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.