Ситуація станом на 09.00 18 червня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована. Сьогодні минає 115-а доба війни в Україні.

Наразі продовжуємо працювати в тилу - регулярно надаємо всебічну допомогу військовим частинам, передаємо допомогу на передову фронту. Продовжуємо працювати для фронту і Перемоги України!

Подали чергові заявки на завіз гуманітарної допомоги з-за кордону (одяг, дитяче харчування та засоби гігієни) для наших переселенців, яких в громаді залишається проживати понад 1440 ВПО.

Прохання, бути обачними та обережними під час водіння авто, пам’ятати про відповідальність за кермом у нетверезому стані, не забувати за комендантську годину та правила переїзду блок-постів.

Вічна пам'ять загиблим Героям, світлий спомин невинно загиблим мирним жителям країни. Не пробачимо рашистам зламаних доль!

Слава українським Героям! Щира подяка всім українцям, мешканцям Старосинявської громади, хто захищає рідну країну на передовій, хто лікує, хто допомагає готувати страви для наших захисників, хто підтримує духом і в тилу робить усе можливе для перемоги України.

Сьогодні наше головне завдання – зробити усе для захисту рідної землі. І ми повинні згуртуватися всі для цієї благородної справи, не ділитися на політичні партії чи інтереси.

Будьте обачні з приводу поширення дезінформації в соцмережах, - це способи дестабілізації ситуації в громаді та сприяння ворогові. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації!

Слава ЗСУ! Віримо в нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!

 

Селищний голова