Фото без описуТеплої червневої пори відбулася офіційна частина випускного вечора на подвір’ї Старосинявського ліцею ім.О.Романенка у Старій Синяві. Прийшли привітати випускників перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради Олександр Пузирук.

Святковий день під час воєнного стану в країні, хоч із тривогами, але зібрав батьків, рідних, учителів та юних винуватців події у велику дружну родину, яка працює задля Перемоги і майбутнього України. 

Свідоцтва отримали 39 випускників Старосинявського ліцею ім.О.Романенка, серед них золоті та срібні медалісти. Медалі  вручили Олександр Попик, заступник селищного голови та Олександр Пузирук, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради. Золоті медалі отримали Ткачук Віталій, Кравець Анастасія, Цимбалістий Назарій; срібні - Карпушин Микола та Крот Володимир.

Особливі хвилювання  викликали у присутніх щирі виступи  керівників, учителів, батьків  та випускників. З вітальним словом до випускників звернулися перший заступник голови  селищної ради Олександр Попик, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Олександр Пузирук, заступник директора Старосинявського ліцею імені Олександра Романенка Лариса Євтух, класний керівник Людмила Цимбаліста, від батьків з напутнім словом виступила Світлана Куцоконь. Подякував за навчання та турботу учителям і звернувся до однокласників випускник Віталій Ткачук.

Випускний бал завершився теплими привітаннями, побажаннями миру і добра з глибокою вірою у мирне і світле майбутнє Української держави.

Загалом на території громади 156 випускників  9-го класу, 86 випускників 11-го класу в 2022 році.

Нехай щастить вам, дорогі випускники! Добра і миру на життєвій стежині!

Фото без опису

За матеріалами відділу освіти, молоді, спорту,
культури виконкому селищної ради