«РОЛЬ СТАРОСТИ У ЖИТТІ ГРОМАДИ»

«РОЛЬ СТАРОСТИ У ЖИТТІ ГРОМАДИ»

На таку тему відбувся семінар на базі Летичівської об’єднаної територіальної громади, який проведено Хмельницьким  Центром  розвитку місцевого самоврядування .Семінар відкрив Сергій Яцковський,  керівник  Центру розвитку місцевого самоврядування.

Відбулось засідання опікунської ради

Відбулось засідання опікунської ради

Сьомого вересня 2018 року відбулось засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради, яке провів заступник голови опікунської ради Петро Чорний.

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ АДМІНКОМІСІЇ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ АДМІНКОМІСІЇ

У малому  залі засідань селищної ради   відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради. Голова адміністративної комісії Андрій Карпушин відкрив засідання, на яке прибуло  7   членів комісії із 11.

ПРОВЕДЕНО ПРОФІЛАКТИЧНІ БЕСІДИ

ПРОВЕДЕНО ПРОФІЛАКТИЧНІ БЕСІДИ

Відповідно до Закону України  «Про соціальні послуги», постанови КМУ від 21.11.2013 року №896 «Про затвердження порядку виявлення сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм соціальних послуг та здійснення соціального супроводу таких сімей (осіб)» працівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради 10 вересня 2018 року здійснено виїзд в с.Мшанець, с. Цимбалівка та с. Гончариха.

Цілодобово в режимі «онлайн» громадянам  доступні 14 е-послуг

Цілодобово в режимі «онлайн» громадянам доступні 14 е-послуг

Держархбудінспекцією України спільно з Державним агентством з питань електронного урядування запущено низку електронних сервісів надання адміністративних послуг у сфері містобудівної діяльності. На сьогодні цілодобово в режимі «онлайн» громадянам та бізнесу доступні 14 е- послуг у будівництві.

ТРИВАЮТЬ РОБОТИ З РЕМОНТУ ВУЛИЧНИХ ДОРІГ

ТРИВАЮТЬ РОБОТИ З РЕМОНТУ ВУЛИЧНИХ ДОРІГ

Капітальний ремонт дорожнього покриття вулиць Шкільної, Центральної, Олеся Гончара в селі Адампіль триває.  ТОВ «Хмельницькагропроект» розроблено технічну документацію – робочі проекти капітального ремонту дорожнього покриття.

«Чужих Дітей Не Буває», або як захистити економічні права найменших жителів

«Чужих Дітей Не Буває», або як захистити економічні права найменших жителів

Доброго дня, пане Міністре! Скажіть, чи це правда, що ви добилися підвищення аліментів для дитини? Бо я отримувала по 930 гривень, хоча добре знаю, що батько мого сина міг би сплачувати більше. Ці гроші дуже потрібні нашим дітям, бо тих копійок, які ми отримуємо зараз, ні на що не вистачає.

ПЕРШИЙ ДЗВІНОК ЗАКЛИКАВ ДО НАВЧАННЯ

ПЕРШИЙ ДЗВІНОК ЗАКЛИКАВ ДО НАВЧАННЯ

І знову  першовересень зібрав на святкову лінійку дітей, батьків, гостей у школах громади. І це не дивно. Адже за традицією це  велике свято — День знань. Саме сьогодні  кожна шкільна сім'я приймає поповнення — учнів 1-го класу. Вони по праву зайняли почесне місце на святково-урочистій  лінійці.