Фото без описуДорогі випускники!
Шановні учні, вчителі, батьки!
Червневої літньої пори завжди відбуваються випускні вечори - довгоочікуване свято випускників.
Перегортаємо ще одну сторінку  гарного освітянського літопису – наші випускники стають на поріг  самостійного життя.

Цей навчальний рік виявився найскладнішим за всю історію випусків незалежної України. Попри карантинні заходи, пов’язані з поширенням коронавірусу, переходом на дистанційне навчання та війною в країні, ви знайшли методи та можливості гідно завершити навчальний  2021-22 рік.

Попереду  не менш складні завдання – вступ у виші, пошук улюбленої справи, початок нової життєвої  дороги.  Тож нехай усі ваші починання  та справи будуть сповнені нових яскравих вражень, сподівань, цікавих знайомств та успіхів.

Для випускників ці дні особливі, бо для них відкриваються дороги в доросле життя зі своїми викликами, складнощами та проблемами.  Бажаю вам впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, і щоб на вашому шляху було більше добра, справедливості, перемог і здійснених мрій.

Від імені  Старосинявської селищної ради та виконавчого комітету висловлюю слова вдячності педагогам Старосинявської територіальної громади і бажаю, насамперед мудрості, терпіння, міцного здоров’я, а батькам – віри в своїх дітей.

Всім бажаю мирного неба на українських землях,  добра і благополуччя вашим родинам!
У добру путь, дорогі випускники! Нехай щастить!

З повагою, селищний голова                                                                                         Віталій  ЗДЕБСЬКИЙ