Привітання селищного голови з Днем знань та початком нового навчального року

Дорогі школярі! Шановні батьки та вчителі! Прийміть найтепліші привітання з Днем знань і початком нового навчального року. 1 вересня - це свято, яке дороге кожному, хто навчається і навчає.

ВИПАДКІВ COVID-19 ЗБІЛЬШИЛОСЯ ЩЕ НА ОДИН …

Сьогодні 21 серпня лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано ще один хворий на COVID-19. Це 39-ий випадок від початку пандемії.

ВИПАДКІВ COVID-19 ЗБІЛЬШИЛОСЯ ЩЕ НА 2 …

Сьогодні 20 серпня лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано ще двоє хворих на COVID-19. Це 38-ий випадок від початку пандемії.

День пам’яті: Герої не вмирають! НАЗАВЖДИ У НАШІЙ ПАМЯТІ…

Сьогодні минає 6 років, як 19 серпня 2014 року в зоні АТО трагічно загинув наш земляк, Старосинявський селищний голова Олександр Трохимович Романенко, який у червні 2014 року вступив у ряди добровольців для захисту територіальної цілісності та недоторканості нашої держави. Його світлу пам'ять нині вшанували представники орану місцевого самоврядування Старосинявської ОТГ.

ВИПАДКІВ COVID-19 ЗБІЛЬШИЛОСЯ …

Сьогодні 18 серпня лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано ще двоє хворих на COVID-19. Це 36-ий випадок від початку пандемії.

Пасічники можуть отримати дотацію за бджолосім’ї : скільки саме та за яких умов?

Старосинявська ОТГ розпочинає формувати відповідні документи на отримання дотацій пасічниками, які утримують бджолосім’ї на території громади. 25 травня набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 395, якою внесені зміни до постанови КМУ від 07.02.2020 № 107.