ВИПАДКІВ COVID-19 УЖЕ 54 …

Сьогодні 15 вересня лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано 54-й випадок COVID-19 від початку пандемії.

У ДАШКІВЦЯХ ПІДСИПАЛИ ЦЕНТРАЛЬНУ ГРУНТОВУ ДОРОГУ

У селі Дашківцях внаслідок індивідуальних підключень до мережі водогону кількох власників домогосподарств на центральній грунтовій дорозі у село утворилися вибоїни та ями, які за кілька днів перетворили вулицю на непрохідну. Спільними справами ділянку вуличної дороги відремонтовано.

Старосинявська селищна територіальна виборча комісія повідомляє

Старосинявська селищна територіальна виборча комісія Хмельницького району Хмельницької області повідомляє про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Старосинявської селищної ради та селищного голови на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року відповідно Постанови ЦВК №246 від 10 вересня 2020р., згідно додатків №1, №4.

День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України

Старосинявська селищна рада щиро вітає працівників газової промисловості та всіх автозаправних станцій з професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості! Кожного дня, запалюючи газ чи включаючи обігрів квартири, рідко задумуємося над тим, що над таким елементом комфорту працювало і працює чимало людей, яких у народі називають просто «газовиками».

Повідомлення про відкриття рахунків

У відповідності до частини третьої статті 225 Виборчого кодексу України, Старосинявська селищна територіальна виборча комісія публікує реквізити рахунків для внесення грошової застави на місцевих виборах до Старосинявської селищної ради та Старосинявського селищного голови.

У НОВІЙ СИНЯВЦІ ПРАЦЮЄМО НАД ПОТОЧНИМ РЕМОНТОМ СІЛЬСЬКИХ ДОРІГ

Спільні справи на розвиток громади об’єднують і надають реальну можливість досягти позитивних результатів. Щоб покращити благоустрій сільських вуличних доріг в с.Нова Синявка, спільні зусилля у вирішенні цього питання об’єднали: селищний голова Віталій Здебський, депутат Хмельницької обласної ради 7-го скликання (співвласник ТОВ «Фінден» (Новосинявський гранітний кар’єр) В’ячеслав Антонюк, генеральний директор ТОВ СП «Нібулон» Олексій Вадатурський, голова ФГ «Новосинявське» Сергій Кравчук.

СФОРМОВАНО ВИБОРЧІ ОКРУГИ

Вибори до місцевих рад - 2020 набирають ходу. Старосинявською селищною територіальною виборчою комісією Хмельницького району Хмельницької області сформовано виборчі округи. Офіційна інформація.

Відбулась акція «Готуємо дітей до школи»!

На території Старосинявської громади, підтримуючи дітей із родин, які опинилися у складних життєвих обставинах, перед початком навчального року працівники Старосинявського ЦСССДМ провели благодійну акцію «Готуємо дітей до школи».

АВТОБУС БУДЕ ДОВОЗИТИ 45 ДІТЕЙ ТА 6 УЧИТЕЛІВ

У Пилявській ЗОШ І-ІІІ ступенів - школи сприяння здоров’ю і козацькому гарту відбулося свято з нагоди вручення шкільного автобуса. Цього моменту чекали діти та батьки, педагогічний колектив закладу.