ТВОРЧІ ВИСТУПИ В УМОВАХ КАРАНТИНУ

Будні місцевого дитячого мистецького закладу у с.Пасічні змінили і викладачі, і вихованці Пасічнянської дитячої музичної школи. Дотримуючись норм карантину відсвяткували Міжнародний День Музики. По-своєму, у скромній атмосфері, але радісно і приємно.

ПЕРЕМОГА У КОНКУРСІ «МЕЛОДІЇ ДОБРА»

Музика - мистецтво, яке хвилює до глибини душі. Без музики неможливо уявити Світ, бо вона в кожному прояві людини, природи, вона у житті…

Дорогі вчителі, вихователі, працівники освіти!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем  працівників освіти, яке об’єднує всіх тих, хто відкриває нам двері в квітучий сад знань, науки, мудрості. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

Шановні  освітяни, дорогі колеги!

Щиросердечно вітаю вас із професійним святом, яке з любов’ю називають Днем учителя! Ваша професія – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви.

ВИПАДКІВ COVID-19 ЗНАЧНО ЗБІЛЬШИЛОСЯ …

На 1 жовтня 2020-го лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано більше 80 хворих на COVID-19 від початку пандемії.

Шановні працівники дитячих музичних шкіл Старосинявської громади, музиканти самодіяльних колективів, всі поціновувачі музичного мистецтва.

Від щирого серця вітаю  вас з Міжнародним Днем музики! Це свято об’єднує всіх, хто любить цей надзвичайний вид мистецтва і присвятив їй своє життя.

Шановні бібліотекарі!

Сьогодні 30 вересня в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку - пам’яток писемності, а її служителі - вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь та творчості самобутніх майстрів, самодіяльних місцевих колективів.