Фото без описуПродовжує діяти сучасний конкурсний проект грантів «Курс на Незалежність», організований завдяки партнерству українського бізнесу та Уряду Німеччини: Федерального Міністерства економічної співпраці та розвитку (BMZ), німецького банку розвитку DEG та Агропромислового холдингу «Астарта-Київ», спрямований на підтримку та розвиток бізнесу.

Реалізовує проєкт Благодійна організація «Благодійний фонд «Повір у себе».

У Старосинявській громаді, як ми попередньо інформували,  переможцями даного конкурсу стали мешканки Старосинявської селищної територіальної громади Єлизавета Бакун та Марія Сопрук, котрі отримали обладнання від БФ "Повір у себе" для розвитку власного бізнесу. 

Ними було укладено договір про надання благодійної допомоги із селищним головою Віталієм Здебським. Адже одною із умов гранту є зобов'язання переможців протягом року передати громаді допомогу на суму еквівалентну 10% від вартості отриманого обладнання. Тож, благодійники передали  допомогу у вигляді продуктів харчування на освітні заклади громади.

Учасниці конкурсу придбали продукти харчування - печиво, які передали для дітей: Єлизавета Бакун – для учнів  Старосинявського ліцею ім.О.Романенка; Марія Сопрук – для вихованців Старосинявського дитсадка «Зернятко».

Фото без опису

 

За матеріалами проекту