Фото без описуРятувальники  Старосинявської громади  наголошують громадянам на протипожежних правилах в природніх екосистемах.

Рятувальниками Хмельницького районного управління ГУ ДСНС в Хмельницькій області (смт Стара Синява) та працівниками Старосинявської місцевої пожежної команди регулярно здійснюються виїзди у населені пункти громади з метою надання допомоги та консультацій  населенню. Черговий рейд проведено  у селах: Миколаївка Олексіївка, Пилява, Пилявка. Розяснено жителям про небезпеку вогню,  заборону спалювання сухої рослинності та обережне поводження  вогнем.

За спалювання відходів і залишків сухої рослинності за статтею 82 КУпАП штраф: для громадян від 340 грн до 1360 грн; для посадових осіб від 850 грн до 1700 грн.

Про це детально інформували працівники МПО та рятувальники, провівши інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання протипожежних правил в природніх екосистемах.

Захід мав на меті нагадати населенню протипожежні правила, яких слід дотримуватись на відкритій території, аби не спровокувати пожежі. Вогнеборці закликали людей не вдаватися до спалювання сміття та сухої рослинності й поінформували про відповідальність за такі дії відповідно до чинного законодавства.

Під час інструктажів рятувальники вручили кожному співрозмовнику друковані матеріали з переліком правил безпечного господарювання.

Фото без опису

 

За матеріалами рейду.