21 ВИПАДОК COVID-19 НА СЬОГОДНІ

Сьогодні 07 серпня лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано ще 4 хворих на COVID-19.

ОБЕРЕЖНО! 17-ий ВИПАДОК COVID-19

Сьогодні 06 серпня лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано ще одного хворого на COVID-19.

ВИЯВИЛИ 16-ий ВИПАДОК COVID-19

Сьогодні 05 серпня лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано ще одного хворого на COVID-19.

Старости: відповіді на 6 головних запитань.

Що змінилося у виборчому законодавстві  в частині інституту старост. Автор: Олена Бойко, народний депутат України VІII скликання, кандидат наук з державного управління

99-тиріччя ВІДСВЯТКУВАЛА ЖИТЕЛЬКА СТАРОЇ СИНЯВИ

Її життєва стежина стелилася зовсім непросто… Народилася Марія Іванівна Горштейн у невеликому селі Федорівка Тамбовської області. Працювала робітницею на птахофермі. Після закінчення Великої Вітчизняної війни переїхала із чоловіком Григорієм Горштейном у Стару Синяву. Прожили разом довгі роки життя. Працювала у магазині продавцем. Зараз на вулиці Ватутіна в невеликій хатині мешкає сама. Так склалася доля, дітей не має, є племінниця, яка щороку приїздить з Ізраїлю навідати бабусю.

ЗАВЕРШИЛА РОБОТУ 68-а ЧЕРГОВА ЗЕМЕЛЬНА СЕСІЯ

Завершилася робота У-го пленарного засідання 68-ої чергової сесії селищної ради, на якому закрили роботу земельної сесії. Депутати розглянули усі земельні питання - Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, що стосувалися виділення по 2 га за межами населеного пункту сПилява, с.Олексіївка, с.Миколаївка, с.Олександрівка, с.Вишневе.

РОЗ’ЯСНЕНО ВИКОНАННЯ НОТАРІАЛЬНИХ ДІЙ

У селищній раді проходила робоча нарада із в.о. старост та діловодами населених пунктів Старосинявської ОТГ з питань організації роботи ведення діловодства, погосподарського обліку та змін у виконанні нотаріальних дій.

"Ми були одними з перших. І не прогадали" Голова Старосинявської селищної ради Віталій Здебський поділився досвідом життя у громаді

Старосинявська об’єднана територіальна громада (ОТГ) була створена серед перших в Україні – у 2015 році. Особливістю її є ще й те, що до складу громади увійшли усі 45 населених пунктів району, межі громади співпали із межами району. За ці роки громада відчутно змінилася: у селах проведене вуличне освітлення, збудовані водогони, реалізовано сучасні проекти.