СТАРОСИНЯВСЬКА ТВК ВНЕСЛА ЗМІНИ

Старосинявська селищна територіальна виборча комісія додатково поінформувала про результати виборів депутатів Старосинявської селищної ради в єдиному багатомандатному виборчому окрузі.

Шановні працівники закладів культури та аматори народного мистецтва!

Щиро вітаю з професійним святом усіх, хто за покликанням серця присвятив своє життя благородній справі! Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято та даруєте радість спілкування, несете культуру до кожного серця та кожної душі, і разом з тим, примножуючи  велич нашого краю,  своєю плідною творчою  працею та силою духу  звеличуєте рідну Україну! Низький вам уклін за це.

ЯКЩО ПОРУШЕНО ПРАВИЛА БЛАГОУСТРОЮ…

У селищній раді   відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради, яке провів голова адміністративної комісії Андрій Карпушин. Участь в роботі комісії взяли 6  членів комісії із 11.  

ВИБОРИ-2020. ОГОЛОШЕНО РЕЗУЛЬТАТИ.

Старосинявська територіальна виборча комісія оголошує  результати виборів-2020 та знайомить із протоколами. Хто переміг у виборчих перегонах, хто став депутатами Старосинявської селищної ради?

У ЦНАПі ДІЯТИМУТЬ НОВІ ПОСЛУГИ

Незабаром через адміністраторів ЦНАП будуть надаватись нові послуги: комплексна послуга “єМалятко” та соціальні послуги, що актуальні для батьків та дітей. Для забезпечення надання послуги “єМалятко” адміністратори ЦНАП пройшли ряд тренінгів, склали відповідні тести та отримали доступ до Єдиного державного веб-порталу електронних послуг «Портал Дія». За умовами надання комплексної послуги “єМалятко” батьки зможуть за однією заявою отримати до 9 послуг, що обумовлено взаємодією органів державної влади, органів місцевого самоврядування та закладів охорони здоров’я через «Портал Дія» за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.

НОВІ ПРАВИЛА «ЧЕРВОНОЇ ЗОНИ» НА СТАРОСИНЯВЩИНІ

Згідно рішення позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Старосинявської райдержадміністрації Протоколом №14 від 30 жовтня 2020 року визначено нові правили, яких потрібно дотримуватися у «червоній зоні».

Шановні працівники соціальної сфери!

Традиційно у першу неділю листопада ми відзначаємо професійне свято людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія – День працівника соціальної сфери. У професії соціального працівника зосереджені всі найкращі якості людини: милосердя, чуйність, співчуття, доброта та щирість. У наш непростий час ви несете розраду і тепло, допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні тим, хто найбільше цього потребує.

В УМОВАХ КАРАНТИНУ «ЧЕРВОНОЇ ЗОНИ»

Яка на сьогодні ситуація склалася із захворюваності на COVID-19? Станом на 30 жовтня на Старосинявщині усього зареєстрованих випадків коронавірусної хвороби 255, з них 2 летальних 2, лікується 97, з них 15 госпіталізовано, 82 лікується амбулаторно під наглядом сімейного лікаря.

Рятувальники продовжують дезінфікувати найбільш людні місця краю з метою запобігання поширення інфекцій

Рятувальники Старосинявського районного сектору ДСНС України в Хмельницькій області з метою запобігання занесення та поширення захворюваності на коронавірусну інфекцію здійснили санобробку та дезінфекцію вулиць, ринків, лікарень, приміщень та найбільш людних вулиць. Працівники ДСНС перебували в засобах індивідуального захисту.