Фото без описуЗ перших днів війни всі жителі Лисанівського старостинського округу об'єднали свої сили для допомоги українським захисникам. Два роки стійкості та єднання для спільної справи – наближення перемоги.  Спільні справи практично підтвердили  прагнення та бажання  мешканців працювати разом з аграріями – орендарями землі в населених пунктах та  представниками органів місцевого самоврядування.

Усі жителі населених пунктів сіл Лисанівці та Паньківці долучилися до збору продуктів харчування. Зібрали багато овочів, різних видів круп та виготовили  різні види  домашньої  консервації, два буси зібрали продукції та відправили на фронт на 8-ий полк, в  якому служать земляки.

За сприянням керівництва ТОВ  «Енселко Агро»  надано другу свинячу тушку. Мешканці сіл Лисанівці та Паньківці підготували м'ясо та варять тушонки в кількості 292 півлітрових банок.

Дружно всі протягом двох останніх місяців збиралися у приміщенні місцевого Будинку культури  села Лисанівці, села Паньківці та виготовляли маскувальні сітки, окопні свічки. Виготовили  6 маскувальних сіток та 70 окопних свічок.

Кожен житель проявив себе як особистість, щоб підтримати наших воїнів ЗСУ та потерпілих від військових дій. Ми віримо у Перемогу України, всі надії на ЗСУ. МИР і ДОБРО завжди перемагають! Щира усім вдячність за співпрацю! Все буде УКРАЇНА!

Григорій  БРИЦЬКИЙ, староста сіл Лисанівці, Паньківці,
Лариса ЧОРНЕНЬКА, діловод Старосинявської селищної ради.