У ДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА ДІЛЬНИЧНИХ ОФІЦЕРІВ ПОЛІЦІЇ

Сьогодні з нагоди відзначення 97-тої річниці з дня створення служби дільничних офіцерів поліції та професійного свята – Дня дільничних офіцерів поліції голова громади Віталій Здебський привітав правоохоронців та за професійне, сумлінне виконання своїх обов’язків вручив подяки селищної ради:

ЧИ ЗАПРАЦЮЄ СТАРОСИНЯВСЬКИЙ РИНОК?

Сьогодні головою селищної ради Віталієм Здебським проведено зустріч із приватними підприємцями, керівником Старосинявського районного споживчого товариства (власником місцевого ринку) Ольгою Демянюк, представниками Держпродспоживслужби Хмельницької області та Старосинявського районного сектору Держпродспоживслужби з приводу вирішення наболілої проблеми - роботи місцевого ринку, яка цікавить не лише приватних підприємців Старосинявщини та підприємців з інших куточків України й Хмельниччини, які ведуть підприємницьку діяльність на ринку, а й самих жителів Старосинявської ОТГ. Внаслідок чого і створюється проблемне питання – несанкціонованої торгівлі у Старій Синяві…

НЕЧИСТОТИ – НА ОЧИСНІ!

Старосинявський центральний водоканал здійснює викачку рідких побутових відходів за ціною 250 грн за одну бочку. Нагадуємо, що усі рідкі нечистоти, відходи в обов’язковому порядку мають бути транспортовані на очисні споруди та пройти очистку відповідно до порядку прийому нечистот.

ДОПОМОГА СТАРОСИНЯВЦЯМ ВІД КАРІТАС УКРАЇНИ

Справді приємною і неочікуваною допомогою стала підтримка старосинявських медпрацівників, яка реалізувалася за ініціативи й особистого звернення Старосинявського селищного голови Віталія Здебського до КАРІТАС УКРАЇНИ.

ВІЗИТ у державне підприємство «Дослідне господарство «Пасічна»

ДП «Дослідне господарство «Пасічна» здавна славилося своєю господарською діяльністю. Взимку 2020 року в господарстві виникло ряд проблемних питань, які з часом поступово вирішуються, є такі, що й досі хвилюють жителів села…

СИТУАЦІЯ З COVID-19 НА СЬОГОДНІ

15 червня лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано ще 1 випадок захворювання на пневмонію. Всього 12 випадків коронавірусної інфекції.

ЩЕ ОДИН ВИПАДОК COVID-19 … ІЗ КОНТАКТНИХ ОСІБ

12 червня лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано ще 1 випадок захворювання на COVID-19. Всього 12 випадків корона вірусної інфекції, з яких 2 пацієнтів на лікуванні (1 стаціонарно), 9 одужало, 1 летальний. 29 осіб знаходиться на самоізоляції, під постійним наглядом сімейних лікарів, в тому числі і троє медичних працівників.

ЗАБОРОНИТИ НЕСАНКЦІОНОВАНУ ТОРГІВЛЮ

Ситуація із COVID-19 на території України досягла піку… В період, коли всі надіялися на стабільність щодо розповсюдження захворювання, на Старосинявщині збільшилася кількість хворих на коронавірусну інфекцію.

64-та ЧЕРГОВА СЕСІЯ ТРИВАЛА МАЙЖЕ 9 ГОДИН

Вчора 10.06.20р. о пів на сьому годину вечора завершила свою роботу 64-та чергова сесія селищної ради, яку провели селищний голова Віталій Здебський та секретар селищної ради Наталія Гарник. Участь в роботі сесії взяли 19 депутатів.

ЩЕ ОДИН ВИПАДОК COVID-19 та ОДНА ПІДОЗРА

Сьогодні 11 червня лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» на Старосинявщині зафіксовано одного хворого із бронхопневмонією: ПЛР-тестами підтверджено один випадок COVID-19, виявлено одну підозру. Медпрацівниками КНП «Старосинявська ЦРЛ» проведено всього 53 швидкісних тести, один за попередню добу із негативним результатом; приїжджих із-за кордону не зафіксовано.