76 РОКІВ ТОМУ…

28 жовтня -  пам’ятний  день в  календарі відзначається в Україні  щорічно, у 2020 році виповнилася 76-та річниця вигнання нацистів з  території України.  Сьогодні працівники Старосинявської селищної ради (ОТГ) та райдержадміністрації поклали квіти до Меморіалу Слави, пам’ятника Загиблому солдату, вшановуючи світлу пам'ять земляків-визволителів, борців за мир на рідній землі хвилиною мовчання. У звязку з карантинними заходами "червоної зони" та з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19, захід відбувся в обмеженому форматі із дотриманням карантинних вимог.

«ОБДАРОВАНІ ДІТИ УКРАЇНИ»

Розвиток творчої сторони дитини - це, мабуть, одна з найважливіших сторін дитячого виховання. При правильному підході стимулювання творчої діяльності у дитини це сприяє розвитку загального рівня інтелекту, появи бажання пізнання навколишнього світу, а у деяких сприяє формуванню нестандартного мислення. Кожна дитина – особистість, яку потрібно підтримати та розвинути в неї найкращі риси.

СТАРОСИНЯВСЬКІЙ ОТГ – 5 РОКІВ!

За 5 років діяльності Старосинявської ОТГ зроблено багато гарних справ. Старосинявська об’єднана територіальна громада утворилась згідно рішення сесії Старосинявської селищної ради від 12 серпня 2015 року №1 відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад». Подібне рішення було прийнято й на сесії Хмельницької обласної ради в серпні 2015 року.

РОБОТА З ЛЮДЬМИ ПОХИЛОГО ВІКУ ВИМАГАЄ БАГАТО ЗУСИЛЬ

Соціальна робота невідривна від суспільства і спрямована на усі його проблемні прошарки. Тому необхідність у соціальній роботі існуватиме доки існує суспільство, навіть за найвищого його розквіту, не кажучи вже за суспільство у ситуації, в якій опинилася країна за теперішніх умов пандемії…

СЬОГОДНІ - 134 ВИПАДКИ КОРОНАВІРУСНОЇ ХВОРОБИ

Станом на 12 жовтня всього випадків коронавірусної хвороби по Старосинявському району - 134. З них - на даний час хворіє 54 особи, 11 лікується стаціонарно і 43 амбулаторно.

«Я ЛЮБЛЮ СТАРУ СИНЯВУ!»

Старосинявська об’єднана територіальна громада сьогодні провела акцію «Я люблю Стару Синяву!», присвячену Дню селища, 477-й річниці містечка. Працівники структурних підрозділів селищної ради разом та комунального підприємства «Старосинявський комунгосп» висадили в центрі містечка Стара Синява 100 кущів хризантем – багаторічних осінніх квітів різноманітних кольорів, оновили клумби.

СТАРОСИНЯВЩИНА у «Помаранчевій зоні»

Оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в регіонах, - рішення комісії ТЕБ та НС Урядовий портал повідомляє: «На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 9 жовтня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.