Фото без описуСелищний голова Віталій Здебський провів  засідання виконавчого комітету, участь в якому взяло 28 членів виконкому. Хвилиною мовчання члени виконкому вшанували пам'ять загиблих Героїв.

Під час роботи виконавчого комітету розглянуто та прийнято рішення з наступних питань:

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету «Про організацію  суспільно-корисних робіт у  2024 році  на території Старосинявської  територіальної громади» від 25.01.2024р. № 18/2024, про що інформував начальник Старосинявського відділу Хмельницької філії Хмельницького обласного центру зайнятості Володимир Рикун;        

2. Про  вибіркове проведення перевірки відомостей, що впливають на законність отримання компенсації власниками житла, наданого для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб, про що повідомив заступник селищного голови Андрій Карпушин;

3.  Про  надання дозволу на розміщення  технічних засобів телекомунікацій, розповів директор центрального будинку культури «Ритм» Анатолій Лотишко, рішення не прийняли у зв’язку з тим, що встановлення обладнання на даху будинку культури може значно пошкодити покрівлю.

4. Про  надання згоди на продовження договору  оренди нежитлових приміщень об’єктів комунальної власності  Старосинявської селищної ради, повідомила т.в.о. головного лікаря КНП «Старосинявський ЦПМСД» Валентина Кицун;

5. Про надання згоди на передачу в оренду об’єкту комунальної власності Старосинявської селищної ради, інформував головний бухгалтер КНП «Старосинявська багатопрофільна лікарня» В’ячеслав Данілкович.

Розглянуто ряд питань, що стосувалися захисту законних прав та інтересів дітей, питань про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, про що розповів начальник відділу -Служби у справах дітей виконкому селищної ради  Віктор Данілкович.

12. Про прийняття на обслуговування до територіального центру, повідомив директор Старосинявського Територіального центру соціального обслуговування селищної ради Ігор Дроздовський, взято на обслуговування   одиноких громадян похилого віку та осіб з особливими потребами.

13.  Про отримання та передачу благодійної  допомоги та 14. Про  затвердження витрат на забезпечення компенсаційними виплатами на харчування учасників спортивних заходів  розповів головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету селищної ради Петро Скригунець.

На завершення роботи виконкому селищний голова Віталій Здебський  підбив підсумки роботи виконавчого комітету.

 За матеріалами виконкому.