ТРУДОВИМ АРХІВОМ РОЗГЛЯНУТО БЛИЗЬКО ТИСЯЧІ  ЗВЕРНЕНЬ

ТРУДОВИМ АРХІВОМ РОЗГЛЯНУТО БЛИЗЬКО ТИСЯЧІ ЗВЕРНЕНЬ

24 грудня - День працівників архівних установ України. Рішенням №3 від 21 жовтня 2016 року 10-ї чергової сесії УІ скликання Старосинявської селищної ради створену комунальну установу «Трудовий архів» Старосинявської селищної ради, який очолює досвідчений працівник Струтинська Олена Дмитрівна.

НА ВИКОНКОМІ  УЗГОДИЛИ ПРОЕКТ ПРО БЮДЖЕТ-2019

НА ВИКОНКОМІ УЗГОДИЛИ ПРОЕКТ ПРО БЮДЖЕТ-2019

У залі засідань адмінбудинку відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів селищний голова Віталій Здебський. Участь в роботі виконкому взяли керівники структурних підрозділів селищної ради, в.о. старост, працівники апарату селищної ради.  

ЕНЕРГЕТИКИ СВЯТКУВАЛИ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

ЕНЕРГЕТИКИ СВЯТКУВАЛИ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

Вже стало давньою доброю традицією щороку 22 грудня в день зимового сонцестояння святкувати День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна.

НОВОРІЧНІ ВІТАННЯ ВІД «ТЕРНИЦІ»

НОВОРІЧНІ ВІТАННЯ ВІД «ТЕРНИЦІ»

Останні дні грудня ознаменувалися низкою традиційних свят, які створюють передноворічну атмосферу, об’єднуючи родини, колективи, та додають гарного настрою. Так, у приміщенні Старосинявського територіального центру соціального обслуговування громадян селищної ради відбувся  святковий захід до Нового 2019 року.

ЗАСЯЯЛИ СВЯТКОВІ ВОГНІ НА НОВОРІЧНІЙ ЯЛИНЦІ

ЗАСЯЯЛИ СВЯТКОВІ ВОГНІ НА НОВОРІЧНІЙ ЯЛИНЦІ

Вечір на Святого Миколая видався радісним та веселим для наймолодших учасників святкового дійства. На центральній площі селища біля районного будинку культури відбувся святковий концерт для дітей, під час якого цікаві, енергійні виступи дарували юні таланти Старосинявської громади та артисти РБК, працівники музичної школи (ВІДЕО із заходу).

«Ой, хто-хто Миколая любить…»

«Ой, хто-хто Миколая любить…»

Взимку є чимало свят, на які чекають і дорослі, і діти. І цей святковий період починається з визначного грудневого дня – Дня Святого Миколая, коли діти згадують усі свої добрі вчинки, пишуть листи Святому Миколаю та одержують солодощі і бажані подарунки.

ПОДАРУНОК НА СВЯТОГО МИКОЛАЯ

ПОДАРУНОК НА СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Шкільне життя з кожним днем календаря приносить дітям багато нових знань та вражень. Крім уроків, учні Старосинявського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія» імені Олександра Романенка беруть активну участь у різноманітних заходах: конкурсах, проектах, святах, презентаціях.

НА 41-ій СЕСІЇ ВНЕСЛИ ЗМІНИ ДО ПРОГРАМ  ТА  СЕЛИЩНОГО БЮДЖЕТУ

НА 41-ій СЕСІЇ ВНЕСЛИ ЗМІНИ ДО ПРОГРАМ ТА СЕЛИЩНОГО БЮДЖЕТУ

Відбулося пленарне засідання 41-ої чергової сесії селищної ради, яке провів селищний голова Віталій Здебський . У роботі сесії взяли участь 22 депутати селищної ради, керівники структурних підрозділів та комунальних установ селищної ради, в.о. старост.

НА КОМІСІЯХ ДЕПУТАТИ ОБГОВОРИЛИ УСІ ПИТАННЯ, ЯКІ ПРОПОНУЮТЬСЯ НА 41-шу ЧЕРГОВУ СЕСІЮ

НА КОМІСІЯХ ДЕПУТАТИ ОБГОВОРИЛИ УСІ ПИТАННЯ, ЯКІ ПРОПОНУЮТЬСЯ НА 41-шу ЧЕРГОВУ СЕСІЮ

У залі засідань відбулося спільне засідання двох депутатських комісій: Перша - з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг, з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища (голова А.Лакуста) та друга - з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту (голова Г.Симчишина).