Взимку є чимало свят, на які чекають і дорослі, і діти. І цей святковий період починається з визначного грудневого дня – Дня Святого Миколая, коли діти згадують усі свої добрі вчинки, пишуть листи Святому Миколаю та одержують солодощі і бажані подарунки.

Фото без опису

З нагоди свята 19 грудня працівники Старосинявського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради завітали з подарунками в Старосинявський центр соціальної реабілітації дітей інвалідів «Надія». Директор центру Ірина Шостацька привітала усіх присутніх із святом Миколая та вручила діткам подарунки. Діти з радістю співали, водили хороводи та раділи солодощам.

Також завітали з подарунками та теплими словами працівники Старосинявської дитячої бібліотеки, приватний підприємець Сопрук Тетяна,  отець греко-католицької церкви Лушней Мирон з семінаристом Тернопільської духовної семінарії,  Благочинний Старосинявського району Української православної церкви Київського патріархату Макаровський Олег, представники громадських організацій. Приватні підприємці району приємно відгукнулися і подарували вихованцям центру іграшки та солодощі, розмальовки та олівці.

Святий Миколай був дуже щедрий і та святкова атмосфера, яку він залишив у дитячому колективі, у кожному серці залишиться  надовго і вони теж щедро даруватимуть її оточуючим.

Хай Святий Миколай береже ваші родини й піклується про ваших рідних та близьких!

За інформацією Старосинявського центру

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.