Фото без описуВже стало давньою доброю традицією щороку 22 грудня в день зимового сонцестояння святкувати День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна.

Одним із найбільших колективів на території Старосинявської громади є Старосинявський район електричних мереж, котрий ефективно працює над  забезпеченням електропостачання в кожну домівку, населений пункт та впровадженням нових технологій з освітлення  уже понад 40 років. Цього року Старосинявський РЕМ працював над монтажем освітлення у селах Паплинці, Яблунівка, смт. Стара Синява та ін., виконуючи заходи Програми з освітлення населених пунктів Старосинявської селищної ради на 2016-2018 роки та інвестиційної програми АТ «Хмельницькобленерго».

У день професійного свята зібралися усі  працівники галузі, керівники підрозділів РЕМ, ветерани-енергетики  на чолі із директором РЕМ Олегом Вікторовичем Чернишем, їх прибули привітати, заступник селищного голови Світлана Лакуста, голова райдержадміністрації Василь Франчук, голова районної ради Василь Олійник.

Директор РЕМ Олег Черниш виступив із підсумками роботи організації за 2018 рік,  з якими колектив успішно справився, незважаючи на значні об’єми виконання робіт та ситуації, в яких доводилося непросто виконувати заплановані обсяги робіт в цьому році.

Директор РЕМ висловив подяку колективу у День професійного свята, висловив вдячність ветеранам енергетичної галузі.

Заступник селищного голови Світлана Лакуста  щиро подякувала  колективу РЕМ  за  співпрацю, реалізацію селищної Програми з освітлення населених пунктів, привітавши енергетиків, передала вітання від селищного голови Віталія Здебського та вручила грамоти Старосинявської селищної ради.

Фото без описуЗа сумлінне і добросовісне виконання своїх професійних  обов’язків  та  з нагоди  професійного свята Дня енергетика» нагороджено:

  • Заточного Олександра Володимировича – майстра по заміні приладів обліку Старосинявського РЕМ,
  • Руновського Дмитра Ігоровича – електромонтера розподільчих мереж Старосинявського РЕМ,
  • Підопригору Сергія Борисовича – водія, електромонтера ОВБ Старосинявського РЕМ,
  • Герасимчука Олександра Миколайовича – майстра з ремонту транспорту Старосинявського РЕМ,
  • Хміля Віктора Петровича – водія Старосинявського РЕМ.

 У цей День від імені депутатського корпусу  та виконавчого  комітету селищної ради   ми приєднуємося до привітань на адресу всіх наших енергетиків і бажаємо їм міцного здоров’я, успіхів на виробництві, радості і виконання всіх їхніх задумів і сподівань!

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.