ПОДАРУНОК  НА  СВЯТА

ПОДАРУНОК НА СВЯТА

Селищний голова Віталій Здебський в рамках угод соціального партнерства із благодійним фондом «Разом з КЕРНЕЛ» спільно із представниками агрокомпанії «КЕРНЕЛ» Вадимом Муравським та Світланою Демковою під час свят новорічно-різдвяного циклу відвідали місцевий сільський Будинок культури у селі Лисанівці.

ЗМІНИ,  ЯКИХ  ВИМАГАЄ  ЧАС  І  РЕАЛЬНІСТЬ…

ЗМІНИ, ЯКИХ ВИМАГАЄ ЧАС І РЕАЛЬНІСТЬ…

Із селищного бюджету у 2018 році на розвиток та підтримку медичної галузі Старосинявської громади спрямовано майже 8 мільйонів гривень. У зв’язку з демографічною ситуацією в країні наразі продовжує дію медична реформа, вагомими кроками є підтримка медицини із селищного бюджету.

УПОРЯДКОВАНО ОХОРОННІ ЗОНИ

УПОРЯДКОВАНО ОХОРОННІ ЗОНИ

Одним із завдань селищної ради, які потрібно вирішити в сфері благоустрою -2018, було упорядкування зон санітарної охорони навколо водонапірних башт та артезіанських свердловин.

ПІД  ВІФЛЕЄМСЬКЮ  ЗОРЕЮ

ПІД ВІФЛЕЄМСЬКЮ ЗОРЕЮ

У районному Будинку культури відбувся фестиваль колядок та щедрівок «Під Віфлеємською зорею» за участю церковних хорів та фольклорних колективів району, організований Благочинним Старосинявського району Української Православної церкви Іоанном Задвірним та священиками храмів у селах Пасічна, Пилява, Нова Синявка, Бабине, Паньківці та ін. У фестивалі взяли участь прихожани храмів, артисти районного Будинку культури, викладачі Старосинявської та Пасічнянської ДМШ, жителі сіл громади різних вікових категорій, творчі самодіяльні колективи.

У 2018 РОЦІ ПОБУДОВАНО БІЛЬШЕ 32 КМ ВОДОГОНІВ

У 2018 РОЦІ ПОБУДОВАНО БІЛЬШЕ 32 КМ ВОДОГОНІВ

Селищним головою Віталієм Здебсь­ким організовано робочу групу з метою перевірки виконаних робіт підрядними ор­ганізаціями щодо будівництва, реконструк­ції мереж водогонів, будівництво яких за­вершено у 2018р.

ОБГОВОРЕНО ПИТАННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТЛОМ

ОБГОВОРЕНО ПИТАННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТЛОМ

Відбулася зустріч селищного голови Віталія Здебського з представниками ТОВ «Синяважитлобуд», які побудували на вул.Грушевського у смт Старій Синяві 4-ох поверховий 24-квартирний будинок із вбудованим магазином.

ЗАКУПИЛИ ОБЛАДНАННЯ  ДЛЯ НУШ та СТВОРИЛИ НОВИЙ ІРЦ

ЗАКУПИЛИ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ НУШ та СТВОРИЛИ НОВИЙ ІРЦ

У громаді в 2018 році розпочала діяльність сучасна «Нова Українська Школа», яка має ряд змін та нових підходів до особистості учнів в навчально-виховному процесі; створено комунальну установу «Інклюзивно-ресурсний центр» Старосинявської селищної ради.

НА ОНОВЛЕННЯ ОБ'ЄКТІВ В ГАЛУЗІ КУЛЬТУРИ  ВИКОРИСТАНО  БІЛЬШЕ ОДНОГО МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ

НА ОНОВЛЕННЯ ОБ'ЄКТІВ В ГАЛУЗІ КУЛЬТУРИ ВИКОРИСТАНО БІЛЬШЕ ОДНОГО МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ

У 2018 році селищною радою в галузі культури було реалізовано та завершено такі справи: проведено поточний ремонт сільського Будинку культури с. Олексіїв­ка - 7000 грн.; поточний ремонт пам’ятника Т.Г.Шевченка на центральній площі Старої Синяви – 41 тисяча 864 грн.; завершено повністю капіталь­ний ремонт сходів КП «Староси­нявський РБК» – 297 тисяч 546 грн., який розпочали в кінці 2017 р.; завер­шено заміну віконних та дверних блоків на металопластикові – 141 тис. 947 грн.; капітальний ремонт тамбуру та фойє – 185 тис. 434 грн.; реконструк­ція санвузлів – 430 тис. 021 грн.; улаштування панду­са в РБК – 75 тис. 481 грн.; на поточні ремонти клубів виділено 25 200 грн.

НА ОСТАННІЙ СЕСІЇ 2018 РОКУ  ГОЛОВА ГРОМАДИ ПРОАНАЛІЗУВАВ СТАН ВИКОНАННЯ ПРОЕКТІВ

НА ОСТАННІЙ СЕСІЇ 2018 РОКУ ГОЛОВА ГРОМАДИ ПРОАНАЛІЗУВАВ СТАН ВИКОНАННЯ ПРОЕКТІВ

Селищний голова Віталій Здебський на завершення 42-ої чергової сесії селищної ради, що проводилася в кінці 2018 року, підбив підсумки роботи селищної ради (ОТГ) та проаналізував стан справ із виконання проектів, над якими працювали в минулому році.

ОТРИМАЛИ ДОТАЦІЇ ЗА МОЛОДНЯК  ВРХ

ОТРИМАЛИ ДОТАЦІЇ ЗА МОЛОДНЯК ВРХ

Відділом економіч­ного розвитку, торгівлі та інвестицій виконко­му селищної ради, виконуючими обов’язки старост та діловодами населенню громади, яке утримує молодняк великої рогатої худоби, надана грунтовна допомога в оформлені дота­цій згідно Постанови КМУ від 07 лютого 2018 року №107. Дотація нараховувалася на безповорот­ній основі за утримання зареєстрованого молодняка ВРХ до 13-ти місячного віку, який народився у господарствах фізичних осіб в поточному році.