Фото без описуВечір на Святого Миколая видався радісним та веселим для наймолодших учасників святкового дійства. На центральній площі селища біля районного будинку культури відбувся святковий концерт для дітей, під час якого цікаві, енергійні виступи дарували юні таланти Старосинявської громади та артисти РБК, працівники музичної школи (ВІДЕО із заходу).

Біля центральної ялинки селища зібралися мешканці громади, представники організацій та установ, депутати селищної та районної рад на святкові заходи з нагоди Святого Миколая.

 

 

Привітав присутніх Святий Миколай:

Фото без опису«Вітаючи всіх вас сьогодні, сказати хочу знов і знов, нехай завжди будуть із вами: Надія, Віра і Любов.

Хай добрий янгол із небес, боронить і не розчарує

І дивних тисячі чудес, в житі всім вам дарує.

Будьте ви усі щасливі, через рік прийду я знов!»

До слова ведучі запросили голову селища Здебського Віталія Едуардовича, і за традицією, надали почесне право запалити новорічні вогні на ялинці. Віталій Едуардович привітав присутніх на святі і бажав здійснення найкращих задумів, миру та добра.

Від селищної ради у подарунок на свято діти отримали пакунки солодощів. Новорічну ялинку прикрасили працівники КП «Старосинявський комунгосп», цікаві та оригінальні прикраси виготовляли своїми руками вихованці під надійним керівництвом викладачів Старосинявського Будинку творчості школярів.

З початком новорічно-різдвяних свят привітали мешканців громади голова райдержадміністрації Василь Франчук та голова районної ради Василь Олійник.

Учасники заходу слухали пісенні виступи творчої молоді та вокального ансамблю «Терниця» Старосинявського РБК, співали із Святим Миколаєм та раділи святу.

Фото без опису

 

 

Відділ культури, національностей, релігії та туризму

виконкому селищної ради.

Фото без опису