У ПАМ'ЯТЬ ТИХ, ХТО НЕ ПОВЕРНУВСЯ З ФРОНТУ…

Все далі і далі відходять роки, 73 роки відділяють сьогодення від останнього пострілу Другої світової війни. Все менше стає учасників, ветеранів, свідків тих страшних подій. Та не вщухає біль втрати рідних в роки війни, відлуння якої нагадує нам і тепер.

БЛАГОУСТРІЙ: ГРОМАДА У ПІДГОТОВЦІ ДО 9 ТРАВНЯ

Одним із питань, що розглядалися на робочій нараді із працівниками селищної ради та комунальних підприємств та на засіданні оргкомітету з нагоди проведення Мітингу-реквієму з нагоди 9 травня, які проводив голова громади Віталій Здебський, актуальним було питання наведення благоустрою в населених пунктах громади та упорядкування пам’ятників Загиблим у Великій Вітчизняній війні, солдатських могил на території громади.

Працювала служба соціальної підтримки сімей

За інформацією Старосинявського центру Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради на початку травня працювала служба соціальної підтримки сімей, яка регулярно проводить роботу із родинами, що потребують підтримки та соціального супроводу.

Порядок видачі довідки про склад сім’ї

Шановні жителі Старосинявської громади! У зв’язку з прийняттям рішення про затвердження Положення про порядок видачі довідок громадянам, які зареєстровані або проживають на території Старосинявської селищної ради від 13. 04.2018 р. №11/2018, для отримання довідки про склад сім'ї для оформлення субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг необхідний наступний пакет документів:

У ГРОМАДІ ВЕДЕТЬСЯ ОБЛІК ВЛАСНИКІВ ТВАРИН НА ОТРИМАННЯ ДОТАЦІЇ ВРХ

У селищній раді відбулася нарада за участю в.о. старост та працівників відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій виконавчого комітету селищної ради з приводу ведення обліку фізичних осіб-власників тварин для отримання дотації за молодняк .