ВІДКРИТО СУЧАСНИЙ ЦНАП У СТАРОСИНЯВСЬКІЙ ОТГ

Гарна і радісна подія зібрала мешканців Старосинявської громади та гостей із-за кордону, з Хмельниччини на урочисте відкриття сучасного центру з надання адміністративних послуг.

ОДИН ДЕНЬ ПЕРЕД ВІДКРИТТЯМ

У центрі громади – Старій Синяві – сьогодні завершальна частина робіт з підготовки Центру надання адміністративних послуг до офіційного відкриття. Голова громади Віталій Здебський провів ряд робочих нарад із відповідними службами та працівниками структурних підрозділів з приводу завершення робіт згідно плану проведення заходів.

Стають справжніми друзями своїх учнів…

У Старосинявській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №1 відбувся районний семінар на тему: «Соціалізація молодших школярів шляхом впровадження інтерактивних та інформаційних технологій освітнього процесу». З презентацією про школу виступив директор школи Руслан Мирославович Кравчук.

У ЧЕТВЕР 29 БЕРЕЗНЯ ПЛАНУЄТЬСЯ ВІДКРИТТЯ ЦНАП

У  селищній раді відбулося засідання оргкомітету з приводу організації урочистих заходів з нагоди відкриття відділу з надання адміністративних послуг виконавчого комітету селищної ради (ЦНАП), яке провела заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Віталіївна Лакуста.

«Наш Подільський, пісенний краю»-

на таку тему в концертній залі ОДТРК «Поділля центр» в 22 березня 2018 року відбувся обласний огляд-конкурс аматорських вокальних колективів з метою розвитку аматорського вокально-хорового мистецтва, сприяння творчої активності та підвищення рівня виконавської майстерності.

ДЕРЖАВНА ВИКОНАВЧА СЛУЖБА ІНФОРМУЄ ПРО ЄДИНИЙ РЕЄСТР БОРЖНИКІВ

В Україні з 5 січня 2017року почав діяти Єдиний реєстр боржників, що вільно та безоплатно надає відомості про осіб, які відповідно до рішення суду визнані боржниками, та мають невиконанні майнові зобов`язання і заборгованість зі сплати аліментів.

Знаходять радість і сенс свого життя в уроках

На базі Дашковецького навчально-виховного комплексу відбулося засідання обласної творчої групи вчителів фізики, в якому взяли участь вчителі фізики Старокостянтинівського, Дунаєвецького районів та міста Хмельницького. Темою засідання було використання сервісів Web 2.0 у вивченні фізики.

НАМІТИЛИ ЗАХОДИ З БУДІВНИЦТВА ВОДОГОНІВ

Голова громади Віталій Здебський провів робочу нараду із підрядниками виконання робіт з будівництва водогонів, на якій намітили план роботи та обговорили шляхи реалізації поставлених завдань.

ТУРНІР З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ СЕРЕД ДОРОСЛИХ

На базі Старосинявської ЗОШ І-ІІ ступенів №2 проводився турнір з настільного тенісу, організований спільно селищною радою, відділом освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради, колективом Старосинявської ДЮСШ.