Сьогодні на площі біля Будинку культури Старосинявської селищної ради відбувся благодійний концерт «Незламні» на підтримку Збройних Сил України. Творчі виставки Будинку творчості школярів, різноманіття домашньої випічки від працівників Старосинявського дитячого садка «Зернятко», портрети відомих діячів від художника Валерія Солтуза, розіграш лотереї від працівників Старосинявської бібліотеки для дорослих, квітучі рослини та вироби ручної роботи працівників Будинку творчості школярів було представлено на виставці.

За участю аматорів народного мистецтва нашої громади, вихованців дитячих музичних шкіл та юних танцюристів в підтримку воїнам ЗСУ відбувся благодійний концерт «Незламні» (готується звіт з концерту). Спільними зусиллями було зібрано 35740 грн.

Дуже дякуємо  усім тим, хто долучився до благодійного заходу та збору коштів в підтримку воїнів-героїв, наших земляків.

Сподіваємось, наш щирий вклад посприяє тому, що Україна буде незалежною, єдиною, вільною, а наші бійці повернуться додому живими та здоровими! Віримо у процвітання України та благополуччя українського народу! Слава Україні! Героям Слава! Слава ЗСУ!

Відділ культури, національностей, релігій та туризму

виконкому селищної ради.