Внесено зміни до Положення про форму та зміст розрахункових документів

Старосинявське відділення Красилівської ОДПІ доводить до відома, що з метою приведення у відповідність до вимог Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI зі змінами та доповненнями, Закону України від 06.07.1995 №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» зі змінами і доповненнями та удосконалення нормативно-правових актів, пов’язаних

До 4 червня ОТГ мають подати документи на весь обсяг інфраструктурної субвенції

Комітет Верховної Ради України з питань бюджету погодив  розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році (Розпорядження Кабінету Міністрів України від 04.04.2018 № 201). Про це повідомив перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В’ячеслав Негода.

ПЛАТФОРМА «ЗАКОНОДАВСТВО ДЛЯ ОТГ»

Асоціацією об’єднаних територіальних громад організовано онлайн-засідання через сервіс Skype тематичної платформи «Законодавство для об’єднаних територіальних громад», участь у якому взяли: представники із вісьми ОТГ з різних куточків України, перший заступник селищного голови Андрій Карпушин, керуючий справами апарату селищної ради Оксана Бондарчук, начальник юридичного відділу апарату селищної ради Ігор Шевчук, заступник начальника відділу земельних відносин Наталія Дзюба.

БТІ НАДАВАТИМЕ ПОСЛУГИ У ЦНАП КОЖНОЇ ПЯТНИЦІ

Центром надання адміністративних послуг продовжується робота з покращення якості надання послуг, збільшення адміністративних послуг для населення нашої громади, які надаватимуться в Центрі.

Дотація за молодняк надається фізичним особам

Дотація за молодняк надається на безповоротній основі фізичним особам за утримання ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку молодняка великої рогатої худоби до тринадцятимісячного віку, який народився у господарствах фізичних осіб у поточному році.

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ АДМІНКОМІСІЇ

У малому залі засідань селищної ради   відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради. Головуюча  на комісії – заступник голови адміністративної комісії Оксана Бондарчук відкрила засідання, на яке прибуло 7  членів комісії із 11.  

У ГРОМАДІ ТРИВАЄ БЛАГОУСТРІЙ ТЕРИТОРІЙ

Із першого квітня до першого травня 2018 року головою громади Віталієм Здебський оголошено місячник санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Старосинявської селищної ради.

ПРОХОДИЛА СПАРТАКІАДА ШКОЛЯРІВ З ВОЛЕЙБОЛУ

Відбулися зональні змагання Спартакіади школярів Хмельницької області з волейболу серед юнаків 2001 року народження і молодші. Змагання проходили в спортивному залі Старосинявського НВК «ЗОШ І-ІІІст.,гімназія» ім. Олександра Романенка, в яких брали участь команди волейболістів Меджибізької ОТГ, Летичівської ОТГ, Деражнянського району та Старосинявської селищної ради.

ГОЛОВА ГРОМАДИ ПРОВІВ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

У малому залі засідань відбулося засідання виконкому, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю 30 членів виконавчого комітету. Розглянули різнопланові питання порядку денного та прийнято рішення:

Просторове планування та система архбудконтролю - невід’ємні функції в забезпеченні розвитку територіальних громад, - В’ячеслав Негода

Лише 92 органи місцевого самоврядування в Україні (зі 173 міст обласного значення та 665 об’єднаних територіальних громад) отримали повноваження архітектурно-будівельного контролю. Про це свідчать дані Моніторингу процесу децентралізації влади та реформування місцевого самоврядування, підготовленого Мінрегіоном станом на 10 квітня 2018 року.