Фото без описуСьогодні відбулося чергове засідання комісії з упорядкувань вулиць Старосинявської селищної ради, яке провів перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Попик. Члени комісії розглянули назви вулиць у містечку Стара Синява – (їх понад 30, у селах – понад 70) - проаналізували назву кожної.

Враховуючи пропозиції членів виконкому і депутатів селищної ради, членів комісії, було організовано роботу мобільних груп селищної ради, які обійшли на території Старосинявської територіальної громади погосподарські двори та квартири на вулицях, що перейменовують, відбулося громадське обговорення, склали протокольні рішення жителів вулиць (жителі у протоколах виявили більшістю голосів своє право щодо перейменувань).

Комісією в процесі роботи складено список назв вулиць щодо перейменувань. (Див. додаток).

Згідно встановленої законодавчо процедури формуються проєкти рішення виконавчого комітету та рішення сесії щодо перейменування вулиць громади на основі протоколів та пропозицій комісії з упорядкуваннь вулиць Старосинявської селищної ради.

https://rada.info/upload/users_files/04402824/9690c5c901bf9959f0255181fd45d8a4.pdf

 

За матеріалами засідання комісії