Держгеокадастр оприлюднив план-графік передачі земельних ділянок об’єднаним громадам

Голова Старосинявської ОТГ Віталій Здебський 8 лютого 2018 року підписав Меморандум про співпрацю при здійснені заходів щодо передачі земель сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаної територіальної громади із начальником Головного Управління Держгеокадастру в Хмельницькій області Василенко В.М.

Чим більша громада, тим більше доходів, - рейтинг темпів зростання власних доходів місцевих бюджетів за 2017 рік

Експерти Групи фінансового моніторингу Центрального офісу реформ при Мінрегіоні провели моніторинг щодо темпів зростання власних доходів бюджетів, зокрема ОТГ, та надали експертні висновки.

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ОРГКОМІТЕТУ З ПРИВОДУ ВІДЗНАЧЕННЯ ДАТИ В КАЛЕНДАРІ 15 лютого

У селищній раді голова громади Віталій Здебський провів засідання організаційного комітету з приводу 29-ї РІЧНИЦІ З ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ.

«Крути. В мої сни прийшла війна…»

У районному будинку культури відбулась прем’єра театрально-кінематографічної вистави «Крути. В мої сни прийшла війна…», яка доповнила заходи присвячені Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Децентралізація: до квітня облдержадміністрації мають виконати низку важливих завдань

Децентралізація не збавляє темпів. Регіони отримали низку важливих завдань, більшу частину яких вони мають виконати до 1 квітня 2018 року.  Нагальні завдання реформи обговорили сьогодні в Києві на нараді з керівництвом регіонів під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку,  будівництва та ЖКГ Геннадія Зубка.

Марина Порошенко ініціювала створення 26-ти Інклюзивно-ресурсних центрів на Хмельниччині

У Кам'янці-Подільському на Хмельниччині дружина Президента України Марина Порошенко зустрілася з представниками місцевого самоврядування та ініціювала створення в області 26 Інклюзивно-ресурсних центрів.

Новий підхід до реабілітаційного лікування застрахованих осіб

Фонд соціального страхування України активно продовжує практичне втілення соціального механізму «гроші ходять за людиною». Зокрема, такий прогресивний підхід запроваджено постановою правління Фонду від 13.07.2017 № 39, якою затверджено Порядок відшкодування витрат за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України (далі – Порядок).

ВВЕДЕННЯ В ДІЮ ВОДОГОНІВ – ПИТАННЯ №1 У СЕЛАХ ГРОМАДИ

Водопостачання – основа життєдіяльності у населених пунктах громади. Про це постійно наголошувалося на зборах громадян у селах, які провів селищний голова Віталій Здебський; більшість жителів вносили пропозиції будувати водогони, очищати свердловини та налагодити в селах водопостачання.

У ПИЛЯВІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ІЗ ЖИТЕЛЯМИ СІЛ

У Пиляві відбулася зустріч селищного голови Віталія Здебського із жителями сіл Пилява, Олексіївка, Миколаївка. Участь в обговоренні взяли: начальник юридичного відділу апарату селищної ради Ігор Шевчук, в.о.начальника відділу земельних відносин виконавчого комітету селищної ради Наталія Дзюба, в.о. старости сіл Пилява, Олексіївка, Олександрівка, Миколаївка, Вишневе Любов Назаренко та близько 120 жителів сіл.

ВІДБУЛАСЯ 29-та СЕСІЯ ГРОМАДИ

У селищній раді проходило пленарне засідання 29-ої чергової сесії селищної ради, яке провів голова громади Віталій Здебський. Участь в роботі сесії взяли: 19 депутатів селищної ради, які розглянули 35 питань порядку денного сесії та прийняли відповідні рішення; в.о. старост сіл, керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств селищної ради, представники організацій та жителі громади, чиї питання розглядалися на сесії.