Фото без описуСитуація станом на 09.00 14 травня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована. Сьогодні минає 80-а доба війни в Україні. Дякуємо нашим захисникам за оборону мирних земель держави, за стійкість та захист рідної землі. Робота в тилу не менш вагома. Безперебійно працюємо: робимо все для фронту, все для Перемоги.

Понад 2720 переселенцям надано необхідну допомогу.

За цей період ми формували вантажі для допомоги жителям міст, де ведуться важкі бої, надавали і продовжуємо надавати необхідну допомогу захисникам; сформовано вантажі продуктової допомоги - відправлено понад 140 т продукції.

Тричі надавали всебічну допомогу військовим частинам. Перерахували одноденний заробіток працівників селищної ради на пошиття форменого одягу військовим. Завезли в одну з військових частин випічку, паски та солодощі.

Проводимо акції на підтримку ЗСУ: благодійні виставки, благодійний концерт «Незламні», «Смаколики для захисників», акція «Підтримай своїх!», яку підтримали жителі сіл громади. Спрямовуємо всеможливу допомогу нашим хлопцям. Все у свій час оприлюднимо, покажемо фото і відео після Перемоги України!

Наразі продовжуємо формувати вантажі з необхідною допомогою для мешканців міст, по яких окупанти завдають жорстоких ударів.

Громада продовжує жити в умовах воєнного стану. Підприємства критичної інфраструктури працюють.

Час показав, яким чином і для чого працюють дезінформатори, люди побачили факти і зробили висновки. Тому прошу бути мудрими, перевіряти почуту інформацію та довіряти лише офіційним джерелам. Зараз не повинно бути поділу на партії чи партійну приналежність, потрібно єднатися і працювати на Україну та ЗСУ!

Висловлюю вдячність усім жителям громади, хто допоміг з організацією продуктів харчування, за надання підтримки захисникам та гуманітарної допомоги нашим переселенцям.

Ми з вами сьогодні працюємо в тилу для Перемоги! Наше головне завдання – зробити усе можливе для захисту рідної землі.

Все буде добре! Слава ЗСУ! Все буде УКРАЇНА!

Селищний голова