Фото без описуСьогодні селищний голова Віталій Здебський провів особистий  прийом громадян. На прийомі побувало п’ятеро  жителів громади, котрі в основному зверталися з проханням надання допомоги у вирішенні особистих питань.

  • -жителі Старої Синяви (ВПО) звернулися з проханням надати роз’яснення щодо отримання допомоги та реєстрації в ЦНАП, для видачі довідки ВПО;
  • -староста сіл Лисанівці, с.Паньківці Григорій Брицький звернувся з проханням допомогти з реєстрацією багатодітної родини, які прибули у с.Лисанівці із Лисичанська, та надати їм підтримку. Наразі їх прилаштовано у приватному будинку в селі;
  • Фото без опису- жителька смт Стара Синява звернулася до селищного голови з проханням визначити межі її власного городу, оскільки за обставинами, що склалися, переорано в’їзд біля її будинку та щороку зменшується площа власної земельної ділянки.

Це питання взято селищним  головою на особистий контроль. Доручено відділу земельних відносин виконкому селищної ради провести обстеження земельних ділянок (городів) та визначити площі землі, які належать заявнику та сусідам.

У роботі прийому взяли участь: керуюча справами (секретар) виконкому Оксана Бондарчук, начальник юридичного відділу Ігор Шевчук, головний спеціаліст відділу земельних відносин виконкому селищної ради Дмитро Осадчук.

Усі питання вирішено під час прийому громадян, надано роз’яснення та консультації.

Відділ організаційно-кадрової роботи.