Фото без описуСитуація станом на 15.00 24 травня 2022 року на території Старосинявської громади контрольована. Сьогодні минає 90-а доба війни в Україні. Це три місяці важких неспокійних буднів боротьби українського народу проти рашистського свавілля та окупації мирних українських земель…

Щира подяка та шана нашим захисникам за оборону мирних земель держави, за стійкість та захист рідної землі.

Вічна пам'ять загиблим.

Робота в тилу вагома і необхідна. Безперебійно працюємо: робимо все для фронту, все для Перемоги.

Регулярно надаємо всебічну допомогу військовим частинам, забезпечували продуктами та необхідними речами, яких потребували військові.

Проводимо ряд різних акцій та заходів на підтримку ЗСУ, які успішно реалізовуються для допомоги нашим захисникам.

Слава українським Героям! Щира подяка всім українцям, мешканцям Старосинявської громади, адже після 24 лютого кожен з нас є своєрідним героєм – хто захищає рідну країну на передовій, хто лікує, хто в тилу робить усе можливе для перемоги України.

Наразі продовжуємо формувати вантажі з необхідною допомогою для мешканців міст, по яких окупанти завдають жорстоких ударів.

Громада продовжує жити в умовах воєнного стану, який продовжено до 24 серпня 2022 року. Підприємства критичної інфраструктури працюють.

Надаємо всебічну необхідну допомогу переселенцям, яких зараз мешкає на території громади понад 2 тисячі. Приїжджають нові люди з міст, де ведуться бої.

Прошу вас бути мудрими, перевіряти всю почуту інформацію, яка розповсюджується неофіційними методами, та довіряти лише офіційним джерелам. Зараз не повинно бути поділу на партії чи партійну приналежність, потрібно єднатися і працювати на Україну та ЗСУ!

Ми з вами сьогодні працюємо в тилу для Перемоги! Наше головне завдання – зробити усе можливе для захисту рідної землі.

Слава ЗСУ! Все буде УКРАЇНА!

 

Селищний голова