73 роки тому…

73 роки тому…

18 липня – трагічний день в історії села Сьомаки Старосинявської  громади.  Саме 18 липня 1943 року тут відбулися події, про які неможливо забути ніколи – німецькі окупанти спалили 164 двори села Сьомаки, загинуло 184 жителі.  Історичні джерела свідчать. За період з 1942-43 років на каторжні роботи в Німеччину було вивезено 52 молодих здорових хлопців і дівчат. В суботу 17 липня 1943 року в село Сьомаки вступив партизанський загін полковника Мельника, в загоні було багато поранених.

НА НАРАДІ  ОБГОВОРЕНО  НАГАЛЬНІ  ПИТАННЯ

НА НАРАДІ ОБГОВОРЕНО НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ

В залі адмінбудинку  відбулася внутрішня робоча нарада  із керівниками  структурних підрозділів, яку провів  селищний голова Віталій Здебський. Під час наради  заслухано кожного керівника про виконану роботу за тиждень, проаналізовано стан справ та намічено шляхи вирішення проблем, що виникли в процесі роботи.

У ГРОМАДІ СТВОРЕНО ВІДДІЛ  З ПИТАНЬ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ

У ГРОМАДІ СТВОРЕНО ВІДДІЛ З ПИТАНЬ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ

Відповідно до рішення 33 позачергової сесії обласної ради від 13 серпня 2015р.  «Про утворення Старосинявської селищної об’єднаної територіальної громади і призначення перших місцевих виборів депутатів Старосинявської селищної ради об’єднаної територіальної громади та Старосинявського селищного голови» було створено Старосинявську селищну об’єднану територіальну громаду.

ОЗДОРОВЧА КАМПАНІЯ «ЛІТО» – 2016

ОЗДОРОВЧА КАМПАНІЯ «ЛІТО» – 2016

75 творчих, обдарованих дітей та юних спортсменів  побували в м. Залізний Порт Херсонської області за кошти  Програми з оздоровлення Старосинявської селищної ради.

ВІДВІДАЛИ УЧАСНИКА  АТО

ВІДВІДАЛИ УЧАСНИКА АТО

Війна на Сході України боляче торкнулася українських родин, близько 20 учасників бойових дій зі Старосинявщини  отримали поранення різного ступеня в боях під час проведення антитерористичної  операції.  

НАШІ ФУТБОЛІСТИ ВИБОРОЛИ ПЕРШЕ МІСЦЕ

НАШІ ФУТБОЛІСТИ ВИБОРОЛИ ПЕРШЕ МІСЦЕ

У  період літньої оздоровчої кампанії -2016 з 22 по 29 червня  футболісти  Старосинявської ДЮСШ   відвідали місто-порт Залізний Порт в Херсонській області.

Старосинявська громада розпочинає реалізовувати інфраструктурні проекти за підтримки держави

Старосинявська громада розпочинає реалізовувати інфраструктурні проекти за підтримки держави

 Голова громади Віталій Здебський  організував  роботу з освоєння субвенційних коштів. 64 об’єднані громади вже подали до Мінрегіону 305 заявок на інфраструктурні проекти, які планують реалізовувати за рахунок відповідної субвенції, на загальну суму більше 384 млн. грн.

ПОЛІЦІЯ ЗВІТУВАЛА ЗА ПІВРІЧЧЯ

ПОЛІЦІЯ ЗВІТУВАЛА ЗА ПІВРІЧЧЯ

08.07.2016 року в Старосинявському відділенні поліції  ГУНП в Хмельницькій області було проведено  підсумки оперативно-службової діяльності. На нараді були присутні голова Старосинявської районної державної адміністрації Русий І.П., секретар селищної ради  Гарник Н.І., в.о. прокурора району Лютак Б.В. та голова Старосинявської районної ради Франчук  В.В.

НА НАРАДІ ПІДБИТО ПІДСУМКИ ТА ПОСТАВЛЕНО НОВІ ЗАВДАННЯ

НА НАРАДІ ПІДБИТО ПІДСУМКИ ТА ПОСТАВЛЕНО НОВІ ЗАВДАННЯ

 У залі адмінбудинку  селищний голова  Віталій Едуардович Здебський провів  робочу нараду  із керівниками структурних підрозділів та апарату  селищної ради, на якій обговорено  проблемні питання, що виникають під час роботи та виконання професійних обов’язків у час становлення громади.  Участь в нараді взяли 32 керівники.

ЗАСІДАЛА  АДМІНІСТРАТИВНА КОМІСІЯ

ЗАСІДАЛА АДМІНІСТРАТИВНА КОМІСІЯ

    8 липня 2016 року  у селищній раді  відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради. Головуюча  на комісії – заступник голови адміністративної комісії Оксана Олександрівна Бондарчук відкрила засідання, на яке прибуло 9 членів комісії із 11.  Присутні - заступник голови комісії -  Бондарчук  Оксана Олександрівна, відповідальний секретар  - Яцишина Любов Степанівна,