ДОПОМОГУ В ЗОНУ АТО НАДІСЛАЛИ НОВОЮ ПОШТОЮ…

      На великі релігійні свята уже стало традицією органів місцевого самоврядування надсилати посилки бійцям зі Старосинявщини в зону проведення антитерористичної операції. 

19 травня в Старосинявській селищній раді відбулось засідання під назвою «Гарна освіта – основа майбутнього наших дітей»

  Ініціаторами та учасниками якого були експерти шведсько – українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» Айдер Сеітосманов та Войтек Мархілевський.

ФЕСТИВАЛЬ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА ПРОХОДИВ У СТАРОСИНЯВСЬКІЙ ГРОМАДІ

   Даний захід під назвою «Рідний край,  де ми живемо, Україною зовемо» організовано працівниками відділу культури, національностей, релігій та туризму виконавчого комітету селищної ради з нагоди 25-ої річниці  Незалежності України.

Відбулась шоста чергова сесія Старосинявської селищної ради УІІ скликання

 Сесію відкрив і провів голова Старосинявської селищної ради Віталій Едуардович Здебський, на порядку денному депутати розглянули 42 питання, які стосувалися в основному життєдіяльності громади, закладення  важливого фундаменту розвитку соціально-економічної сфери Старосинявщини, адже  на сесії депутати розглянули і підтримали  близько 20 різних програм розвитку організацій та установ, медичної, освітянської сфер діяльності,  підтримки мобілізації, боротьби зі злочинністю, підтримки хворих та малозахищених верств населення, доформували необхідну для  налагодження життєдіяльності громади структуру, створивши окремі відділи, організації - як юридичні особи.

СТАРОСИНЯВСЬКА ВЕСНА - 2016

13 травня 2016 року в Старосинявській центральній районній бібліотеці відбулося традиційне свято поезії «Старосинявська весна»,свято єднання та духовного зближення. В 21 раз «Старосинявська весна» зібрала гостей та учасників, які щороку поспішають розділити радість поетичного слова.

ГОЛОВА ГРОМАДИ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ФУТБОЛЬНОМУ МАТЧІ ПРЕМЄР-ЛІГИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

      На стадіоні   Старосинявської  дитячо-юнацької спортивної школи  відбувся  футбольний матч серед команд прем’єр-ліги Хмельницької області.  Футболісти Старосинявської громади  зустрічали команду «Случ»    м.Красилова.

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З ПОЕТОМ

 У читальному залі центральної районної бібліотеки відбулась творча зустріч з членом Національної спілки письменників України, поетом-земляком, журналістом Сергієм Цушком. Цією зустріччю розпочалось традиційне свято поезії «Старосинявська весна- 2016», яке буде проходити 13 травня 2016 року в бібліотеці.

У ГРОМАДІ ПРАЦЮВАЛИ ДЕПУТАТСЬКІ КОМІСІЇ

     У  малому залі адмінбудинку   проходило засідання постійних депутатських комісій, яке проводили голови комісій – Юрій Гурин (комісія з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку),  Володимир Кондратюк (комісія з питань прав людини, законності, депутатської діяльності і етики), Галина Симчишина (комісія  з питань освіти, культури, молоді, фізкультури  і спорту), та Андрій Лакуста (комісія з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг та з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та агропромислового комплексу, охорони навколишнього природного середовища).