Пасічнянський спорткомплекс числиться офіційно як недобудова

Пасічнянський спорткомплекс числиться офіційно як недобудова

Питання взяття на баланс громади недобудованого Пасічнянського спорткомплексу неодноразово викликало ряд дискусій в правовому полі та серед громадськості.  Головою райдержадміністрації І.Русим було адресовано на селищну раду офіційний лист від 25.05.2016 №  41/01-13-1043/2016 щодо  винесення на розгляд сесії  питання взяття в комунальну власність Старосинявської селищної ради незавершеного будівництва спортивно - оздоровчого комплексу  в с. Пасічна. 

ДОРОГИ  ВІДРЕМОНТОВАНО  ЗА ПРОЕКТОМ «РАДА + ІНВЕСТОРИ + ГРОМАДА»

ДОРОГИ ВІДРЕМОНТОВАНО ЗА ПРОЕКТОМ «РАДА + ІНВЕСТОРИ + ГРОМАДА»

Ямковий ремонт доріг – останні 10 років стоїть питанням №1 на порядку денному громади. І хоча дана справа вимагає чимало затрат як фінансового характеру, так і технічних  та трудових ресурсів, чіткого дотримання законодавчої бази та програмного забезпечення, проте  в даному напрямку  селищним головою Віталієм Едуардовичем Здебським організовано цілеспрямовану роботу  з ямкового ремонту вулиць та доріг комунального значення .  

ВІДБУЛАСЯ  НАРАДА  ІЗ  ДІЛОВОДАМИ  ТА   В.О. СТАРОСТ

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА ІЗ ДІЛОВОДАМИ ТА В.О. СТАРОСТ

У залі адмінбудинку  відбулася робоча нарада  із  діловодами та в.о. старост, яку провела  керуючий справами апарату Старосинявської селищної ради  Оксана  Бондарчук. На нараді розглянули  питання  функціонування структурних підрозділів селищної ради, виконання їх обов’язків, дотримання вимог посадової інструкції  Діловода та організації роботи щодо оформлення заповітів, видачі довідок та ін.  Головний бухгалтер Централізованої бухгалтерії в апараті селищної ради Синькович Надія Миколаївна наголосила на дотриманні термінів оформлення та здачі в бухгалтерію табелів виходу на роботу.  В.о. старост обговорили питання щодо прийняття на роботу працівників-прибиральників на літній період. З інформацією  про реєстрацію в РЦЗ та зняття з обліку виступив директор РЦЗ  Борис Купчишин. 

39  заяв опрацьовано на комісії при селищній раді

39 заяв опрацьовано на комісії при селищній раді

1 липня  відбулось засідання комісії  з  надання  одноразової матеріальної допомоги громадянам  на  вирішення  матеріально – побутових проблем та  на лікування, яке провела заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Лакуста.

РОБОЧА  КОМІСІЯ ЗА РЕКОМЕНДАЦІЄЮ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРАЦЮВАЛА НА ЗАВОДІ В С.АДАМПОЛІ

РОБОЧА КОМІСІЯ ЗА РЕКОМЕНДАЦІЄЮ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРАЦЮВАЛА НА ЗАВОДІ В С.АДАМПОЛІ

Про виїзд робочої комісії згідно рекомендацій сесії селищної ради  ми уже повідомляли на офіційному сайті Старосинявської громади . Разом з групою працював журналіст   Іван Козельський, редактор Старосинявської газети "Колос", член Національної спілки журналістів України.  Публлікуємо журналістський матеріал про роботу комісії, яку очолив депутат селищної ради Володимир Кондратюк, котрий виступив зі звітом про роботу комісії на сесії селищної ради.   Участь в робот ікомісії взяв голова громади Віталій Здебський

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ОРГКОМІТЕТУ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ІВАНА КУПАЛА

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ОРГКОМІТЕТУ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ІВАНА КУПАЛА

У Старосинявській селищній раді відбулося засідання  організаційного комітету  щодо організації та проведення  відомого за часів Київської Русі свята Івана Купайла. Селищний голова Віталій Здебський запросив до участі в організації заходу відповідні служби – РС ДСНС, РЕМ, відділ культури, національностей, релігій та туризму виконавчого комітету селищної ради, Територіальний центр, ЦРЛ, відділення поліції, апарат селищної ради. На засіданні обговорено актуальні питання  організації свята на березі річки, враховано специфіку та час проведення, обговорено правила безпеки на воді, організацію кухні та ін.

ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ

ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ

 У районному Будинку культури проходили урочисті заходи з нагоди 20-річниці прийняття Основного Закону України  - Конституції України та Дня  державного службовця, участь в яких взяли  окремі депутати селищної ради, районної ради,  члени виконавчого комітету селищної ради та працівники Старосинявської селищної ради на чолі із головою громади Здебським Віталієм Едуардовичем.

СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ РОЗГЛЯНУЛА БІЛЬШІСТЬ ЗЕМЕЛЬНИХ ПИТАНЬ

СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ РОЗГЛЯНУЛА БІЛЬШІСТЬ ЗЕМЕЛЬНИХ ПИТАНЬ

   Пленарне засідання  сьомої чергової сесії  Старосинявської селищної ради    УІІ  скликання відбулося  24 червня 2016 р. у великому залі адмінбудинку, сесію провів голова громади Здебський Віталій Едуардович, який ознайомив депутатів з порядком денним і внесеними змінами на постійних комісіях, повідомив, що у сесійному залі для роботи в сесії зареєструвалося 25 депутатів із 26. - Шановні колеги, перед затвердженням порядку денного, дозвольте мені виконати приємну місію: у депутата селищної ради Любові Василівни Назаренко на днях  була ювілейна дата з дня народження. Шановна Любов Василівна, щиро вітаю вас від депутатського корпусу селищної ради з днем народження – бажаю здійснення задумів, щастя, здоров’я і миру, -  сказав Віталій Едуардович.