Фото без описуНевід’ємною важливою частиною допомоги медичним працівникам комунальних медичних закладів Старосинявської ОТГ є надана допомога на підтримку медиків та пацієнтів громади за фінансової підтримки директора агропромхолдингу «Астарта-Київ» Віктора Петровича Іванчика.

Під час зустрічі представника ТОВ «Хмільницьке» (дочірнього підприємства агропромхолдингу «Астарта-Київ» - ВП Агрофірма “НАДІЯ ПИШКИ” (керівник - Борбич О.Г.), ) із медичними працівниками КНП «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги» офіційно передано допомогу головному лікарю ЦПМСД Надії Ананьєвій та головній медсестрі центру Руслані Козак: дезинфікатор вартість близько 14 тис. грн., котрий був необхідний у роботі медперсоналу.

Керівництво приємства постійно підтримували медиків комунальних медичних закладів під час карантинних заходів у боротьбі з COVID-19. Ось днями до КНП «Старосинявська ЦРЛ» було закуплено також три штуки безконтактних термометрів.

Селищний голова Віталій Здебський:

- Ситуація із COVID-19 на території громади стабілізується. Від імені виконавчого комітету селищної ради щиро дякую за розуміння та співпрацю агропідприємству, які продовжують підтримувати медичних працівників та жителів громади. Ваша діяльність важлива для людей. У спільній праці ми вирішували і продовжуємо вирішувати важливі проблемні питання життєдіяльності населених пунктів. Нехай ваша праця віддасться вам сторицею!

Прес-служба ОТГ.