14 жовтня – ДЕНЬ МІСТЕЧКА - СТАРОЇ СИНЯВИ

14 жовтня – ДЕНЬ МІСТЕЧКА - СТАРОЇ СИНЯВИ

У Старосинявській селищній раді відбулося засідання оргкомітету з нагоди проведення  та організації заходів до Дня селища (дня містечка Старої Синяви), яке провів голова об’єднаної територіальної громади Віталій Едуардович Здебський за участі начальника відділу культури, національностей та релігій виконавчого комітету  селищної ради Богдана Німця, працівників КП «Старосинявський комунгосп», головного лікаря КП «Старосинявська ЦРЛ» Макогонського В.М., директора РЕМ Черниша О.В. та  голови районної спілки учасників бойових дій АТО Бакуна В., депутата районної ради Маліновського М.Й., майора поліції Старосинявського відділення  поліції Летичівського відділу ГУНП  Пасічника О.В. та працівників селищної ради.

ДАРУВАЛИ  ПРЕКРАСНІ ХВИЛИНИ ВІДПОЧИНКУ

ДАРУВАЛИ ПРЕКРАСНІ ХВИЛИНИ ВІДПОЧИНКУ

01 жовтня 2016 року в Початкових спеціалізованих навчальних закладах  Старосинявської громади -  у Старосинявській ДМШ та Пасічнянській  ДМШ - проводились святкові концерти, приурочені Дню музики. Виступили кращі учні шкіл, педагогічні колективи, котрі дарували прекрасні музичні номери для запрошених гостей, батьків та односельчан.

РЕАЛІЗАЦІЯ  ПРОГРАМИ  ОСВІТЛЕННЯ СТАРОСИНЯВЩИНИ

РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОГРАМИ ОСВІТЛЕННЯ СТАРОСИНЯВЩИНИ

Освітлення населених пунктів громади  було і залишається актуальним питанням сьогодення. Головою громади Здебським Віталієм Едуардовичем запропоновано ряд ініціатив  з реалізації  вказаного напрямку роботи:  спочатку виконавчими органами селищної ради розроблено Програму з освітлення, обговорено проект на постійних депутатських комісіях та винесено на розгляд сесії селищної ради із змінами та доповненнями.

СТАРОСИНЯВСЬКА ЦБС:  СВЯТА  І  БУДНІ

СТАРОСИНЯВСЬКА ЦБС: СВЯТА І БУДНІ

 Шановні бібліотекарі, щиро вітаю вас із професійним святом від себе особисто та від депутатського корпусу селищної ради ОТГ. Ваша професія відкриває двері у світ  Книги, допомагає молодому поколінню пізнати життя та обрати свою стежину у світі професій. 

СТАРОСИНЯВСЬКА ОТГ – в Проекті ЄС/ПРООН: соціальні проекти та енергозбереження, освітлення

СТАРОСИНЯВСЬКА ОТГ – в Проекті ЄС/ПРООН: соціальні проекти та енергозбереження, освітлення

Старосинявська  Об’єднана територіальна громада є учасником  проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ».  На сьогодні  в районі уже успішно реалізовано дві фази даного проекту.  

На Хмельниччині триває соціологічне дослідження за підтримки ЄС

На Хмельниччині триває соціологічне дослідження за підтримки ЄС

У приміщенні  Старосинявського районного центру зайнятості в рамках проекту ЄС «Створення сучасної моделі управління регіональним розвитком ринку праці в Хмельницькій області»  проведено соціологічне дослідження, в якому взяли участь заступник голови Старосинявської селищної ради з питань діяльності виконавчих органів ради  Світлана Лакуста, представники районного центру зайнятості та структурних підрозділів райдержадміністрації.

ГОЛОВА  ОБЛАСНОЇ РАДИ ПЕРЕБУВАВ НА СТАРОСИНЯВЩИНІ  З РОБОЧИМ  ВІЗИТОМ

ГОЛОВА ОБЛАСНОЇ РАДИ ПЕРЕБУВАВ НА СТАРОСИНЯВЩИНІ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ

Старосинявська селищна рада, як Об’єднана Територіальна громада, розпочала свою діяльність з осені 2015 року. В процесі  діяльності селищної ради  на  розвиток Старосинявщини було виділено 17 млн. грн. субвенції з Державного бюджету, котрі  повинні використовуватися   тільки під спеціальні проекти, що мають економічне, соціальне та юридичне обґрунтування. Процедура освоєння коштів  складна, навколо котрої склалася  непроста  соціально-політична ситуація в районі.