У ЦЕЙ ДЕНЬ ВІТАЛИ НАЙМЕНШИХ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

У ЦЕЙ ДЕНЬ ВІТАЛИ НАЙМЕНШИХ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє.

НА СХОДІ СЕЛА ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ПОБУДОВИ ВОДОГОНУ І ГРОМАДСЬКИХ  ПАСОВИЩ

НА СХОДІ СЕЛА ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ПОБУДОВИ ВОДОГОНУ І ГРОМАДСЬКИХ ПАСОВИЩ

У с.Пилявка відбувся схід села, в якому  взяло участь до 30 жителів та перший заступник голови  з питань діяльності виконавчих органів ради  Андрій Карпушин, начальник  юридичного відділу апарату селищної ради Ігор Шевчук та головний спеціаліст відділу земельних відносин виконавчого комітету селищної ради  Віталій Шамрай.

АДМІНКОМІСІЯ РОЗГЛЯНУЛА ВІСІМ СПРАВ ПРО ПРАВОПОРУШЕННЯ

АДМІНКОМІСІЯ РОЗГЛЯНУЛА ВІСІМ СПРАВ ПРО ПРАВОПОРУШЕННЯ

У малому залі адмінбудинку працювала адмінкомісія, яку провела заступник голови адміністративної комісії  при виконавчому комітеті селищної ради  Бондарчук Оксана Олександрівна за участі 8 членів комісії та правопорушників.Було заслухано звіт про роботу адмінкомісії за серпень 2016 року, внаслідок чого було сплачено правопорушниками  272 гривень штрафів, інші справи подано до Старосинявського відділу  ДВС ГТУЮ в Хмельницькій області до виконання.

ЗАХОДИ ІЗ БЛАГОУСТРОЮ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ

ЗАХОДИ ІЗ БЛАГОУСТРОЮ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ

Протягом  осіннього періоду, доки дозволяють погодні умови, комунальні підприємства селищної ради продовжують організацію заходів із благоустрою населених пунктів громади.

ОБГОВОРИЛИ  ПИТАННЯ ДОПОМОГИ  ЖИТЕЛЯМ СІЛ

ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ДОПОМОГИ ЖИТЕЛЯМ СІЛ

У малому залі адмінбудинку проходила  розширена нарада  із виконуючими обов’язки  старост та діловодами Старосинявської об’єднаної територіальної громади, яку провела керуючий справами  селищної ради Бондарчук Оксана Олександрівна. 

ДЕНЬ РЯТІВНИКА У СТАРІЙ СИНЯВІ

ДЕНЬ РЯТІВНИКА У СТАРІЙ СИНЯВІ

Середина вересня ознаменувалася гарною датою – день, коли відважні духом люди відзначають своє професійне свято. Голова Старосинявської громади Віталій Едуардович Здебський на урочистостях з нагоди  Дня працівників цивільного захисту привітав рятувальників Старосинявського районного сектору ГУ ДСНС України в Хмельницькій області і нагородив Почесними грамотами селищної ради начальників відділення 34-го пожежно-рятувального поста ГУ ДСНС України у Хмельницької області: Олександра Гука, Віталія Гуменного, Ігоря Шевчука, Віктора Шматлая, головного інспектора РС ДСНС Мирослава Явдощука  та начальника районного сектору ДСНС Валентина Матіяша.