Учні навчатимуться вже дванадцять років…

На базі відділу освіти, молоді , спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради відбулась нарада вчителів четвертих класів, які в 2018-2019 навчальному році будуть навчати перший клас за новою програмою і де учні навчатимуться вже дванадцять років.

Своєчасний контроль — запорука безпечної праці

Під час проведення профілактичних заходів , перевірок стану охорони праці , а також розслідування нещасних випадків на підприємствах, установах та організаціях часто з'ясовуються факти безвідповідального ставлення роботодавців чи то працівників до питань охорони праці, а саме: власники підприємств не забезпечують на робочих місцях безпечні умови праці та не контролюють додержання працівниками вимог нормативно-правових актів з охорони праці, а працівники не завжди дбають про особисту безпеку і здоров’я.

… ПРО ВОДОГОНИ У СЕЛАХ ТА ВИКОНАННЯ ДОРУЧЕНЬ

Голова громади Віталій Здебський провів робочу нараду із працівниками структурних підрозділів, організацій, установ селищної ради , на якій обговорено поставлені завдання, виконання доручень та планування на наступний тиждень.

Як працювати керівнику ДНЗ в умовах освітніх змін ?

На базі Адампільського ДНЗ “Малятко” відбувся семінар керівників ДНЗ на тему: “Модернізація управлінської діяльності керівника ДНЗ в умовах освітніх змін”. Учасників семінару з даного питання інформувала методист відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету селищної ради Галина Грохольська .

ОБЛАШТУВАТИ ЗУПИНКУ ЗГІДНО БУДІВЕЛЬНИХ НОРМ

Питання облаштування автобусної зупинки в с. Адампіль, яке хвилювало жителів села, потребувало додаткового вивчення та координації роботи багатьох служб. Дане питання розглянуто на постійно-дійючій комісії із звернень громадян при райдержадміністрації. Олегом Ніколайцем, завідувачем Інспекції  державного архітектурно–будівельного контролю  виконавчого комітету  Старосинявської селищної ради забезпечено роботу спеціальної тимчасової комісії.

НА ЧАСІ – ЗИМОВА ОРАНКА ТА ДИСКУВАННЯ Й… ІСТОТНА ЗМІНА ПОГОДНІХ УМОВ

Комунальним підприємством селищної ради «Старосинявський комунгосп» (керівник Ігор Федорчук) виконуються замовлення громадян щодо проведення зимової оранки та дискування земельних ділянок, що на даний час є актуальним, оскільки аграріями вважається глибока зимова оранка ефективнішою та кориснішою, ніж весняна.