ЙОСИПІВКА СВЯТКУВАЛА ДЕНЬ СЕЛА

На Івана Богослова  багато населених пунктів громади святкують храмові свята сіл, по-особливому тепло пройшло це свято у с.Йосипівці.  Відзначати  цей день стало уже доброю традицією.  У місцевій каплиці зібралися представники  органів місцевого самоврядування, мешканці села, гості, священики, щоби  вшанувати світлу пам'ять рідних, згадати про добрі вчинки, поспілкуватися та помолитися  за  мешканців села.

У ТЕЛІЖЕНЦЯХ ВІДСВЯТКУВАЛИ СВЯТО СЕЛА

Мальовничі обриси села над річкою Іквою  вражають своєю красою осінньої пори. У неділю  жителі Теліженець  прямували до місцевого храму біля парку, де відбувалася ранкова  церковна служба. Цього дня освячували оновлений храм, святкували храмове свято і відкривали новозбудовану дорогу.

ВОДОГІН у ПИЛЯВЦІ: ЗАВЕРШАЛЬНІ РОБОТИ

У селі Пилявці  у 2016 р. в.о старости Вірою Котик було  неодноразово організовано  збори місцевих жителів, на яких обговорено питання водопостачання та освітлення населених пунктів – с. Пилявка. Голова громади Віталій Здебський, поспілкувавшись із жителями, визначив шляхи  реалізації громадських запитів. На постійних депутатських комісіях обговорено та проаналізовано стан найкритичніших проблем громади  разом із членами виконкому, депутатами селищної ради та  відділом економічного розвитку, торгівлі та інвестицій виконавчого комітету селищної ради, визначено об’єкти для роботи.

ЛІКВІДУВАЛИ АВАРІЙНІ ВАЖКОДОСТУПНІ ДЕРЕВА

До селищної ради надходять десятки звернень громадян щодо вирізки аварійних дерев  у важкодоступних місцях: біля будинків, поблизу автошляхів,  ліній електропередач, на кладовищах.  За 2016 рік таких звернень нараховувалось близько 50...

14 жовтня – ДЕНЬ СТАРОЇ СИНЯВИ

У Старосинявській селищній раді відбулося засідання організаційного комітету з нагоди проведення  та організації заходів до Дня селища (дня містечка Старої Синяви), яке провів голова об’єднаної територіальної громади Віталій Едуардович  Здебський за участі заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органі ради Андрія Карпушина та Світлани Лакусти, начальника відділу культури, національностей та релігій виконавчого комітету  селищної ради Богдана Німця, працівників комунальних підприємств Ігоря Федорчука та Миколи Коломійця, майора поліції Старосинявського відділення  поліції  Старокостянтинівського відділу ГУНП  Пасічника О.В. та працівників селищної ради.

Відбулось засідання опікунської ради

5  жовтня  відбулось засідання опікунської ради при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради, яке провела заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова опікунської ради С. Лакуста. На засіданні розглянуто два звернення щодо призначення опікуна над недієздатним. За результатами розгляду даних звернень підготовлено відповідні висновки, які будуть виноситись на розгляд виконавчого комітету ради.

ПРО ПАЙОВУ УЧАСТЬ ТА УТОЧНЕННЯ ПОШТОВИХ АДРЕС

На засіданні виконавчого комітету, який провів селищний голова Віталій Здебський за участю 19 членів виконкому, обговорено питання про встановлення розміру пайової участі ТОВ «Елеватор-БудІнвест» у розвитку Старосинявської ОТГ та можливість фінансування даного напрямку.

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗИКИ У СТАРОСИНЯВСЬКІЙ ГРОМАДІ

На сцені районного Будинку культури  проходили урочисті заходи з нагоди  Міжнародного Дня музики. Святковий концерт, підготовлений викладачами Старосинявської дитячої музичної школи із творчою молоддю – вихованцями музичної школи, зібрав усіх у велику дружню  родину.  (Відео)

Не забуваємо - медичний огляд…

Багато років категорії працівників, які підлягають медичним оглядам, визначали органи санепідемслужби України. На теперішній час  ці функції виконує Державна служба з питань праці. Медичні огляди працівників провадять у Порядку, затвердженому  наказом МОЗ від 21.05.2007 № 246.