Фото без описуВідділ з питань з питань соціального захисту населення виконавчого комітету Старосинявької селищної ради, повідомляє що згідно змін постанови Кабінету Міністрів України від 05.04.2012 р. № 321 «Про затвердження Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення та виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації» та постанови Кабінету Міністрів України від 16.02.2011р. №121 «Про затвердження Положення про централізований банк даних з проблем з інвалідності (зі змінами) був розроблений Електронний кабінет особи з інвалідністю.

Електронний кабінет особи з інвалідністю - забезпечує зручний оперативний спосіб подачі пакету документів для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації онлайн.

Електронний кабінет особи з інвалідністю забезпечує:

  • доступ громадянам до електронного кабінету за кваліфікованим електронним підписом (КЕП);
  • особам зареєстрованим в ЦБІ, можливість подачі заяв про потребу в забезпеченні ТЗР та пакету документів шляхом прикріплених сканованих копій документів та підписання КЕП;
  • особам які відсутні в ЦБІ, можливість подачі заяви на первинну реєстрацію в ЦБІ із заповненням стандартної форми реєстрації;
  • доступ до каталог ТЗР, виробників ТЗР та інших надавачів соціальних послуг;

Інформуємо громадян нашої громади з метою зручного, оперативного способу подачі пакету документів для забезпечення ТЗР та у зв’язку з цієї ситуацією, яка склалася в країні щодо захворювання на Соvіd-19.

Олена КАРПОВИЧ,

начальник відділу з питань

соціального захисту населення.