ВИРІШИЛИ ПРОАНАЛІЗУВАТИ СТАН ДОРІГ В КОЖНОМУ СЕЛІ…

У малому залі засідань працювала  постійна депутатська комісія з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики та планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку селищної ради, яку провів голова комісії Олег Іванович Лучіцький за участі семи депутатів комісії.  Розглянули  Перелік  питань двадцять четвертої  позачергової  сесії Старосинявської  селищної ради VІІ скликання, яка відбудеться   28 вересня 2017 року об 11.00.

У ТЕЛІЖЕНЦЯХ ВІДБУВСЯ СХІД СЕЛА

У місцевому клубі с.Теліженець проходив схід села, участь в якому взяло більше 30 жителів села, керуючий справами селищної ради Оксана Олександрівна Бондарчук,  керівник місцевого  господарства  ПСП «Обрій» Олександр Іларіонович Крот,  депутат селищної ради Володимир Олександрович Подзігун, завідуюча Теліженецьким сільським клубом Надія Іванівна Окоманчук.

Не дай СНІДу шанс!!!

У  рамках роботи мобільно консультативного пункту Старосинявського центру соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді Старосинявскої селищної ради 21 вересня 2017 року здійснено виїзд у Паплинецьку ЗОШ І-ІІ ступенів. Директором  центру  Іриною  Володимирівною  Шостацькою   проведено захід серед  старшокласників навчального закладу  на тему:  «Не  дай  СНІДу шанс!!!». Мета заходу: інформувати молодь шкільного віку про ВІЛ/СНІД ,  шляхи передачі ВІЛ-СНІД, формувати толерантне ставлення до ВІЛ-інфікованих людей та як себе вберегти від хвороби.

СВЯТО ПРОХОДИЛО В ТЕПЛІЙ І ДРУЖНІЙ АТМОСФЕРІ

Всеукраїнський день дошкілля святкує українська громадськість в останню неділю вересня, починаючи із 2010 року.  Вся Україна відзначає це свято із глибокою вдячністю до працівників дошкільної освіти. Бути вихователем – високе покликання і глибока повага.

НА ВИКОНКОМІ РОЗГЛЯНУЛИ ТАРИФИ НА ТЕПЛО ТА ОБГОВОРИЛИ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ, СТАРОСТИНСЬКІ ОКРУГИ

У малому залі засідань  відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю 26 членів виконкому.  У порядку денному виконком розглянув наступні питання.

Онлайн-курс "Децентралізація в Україні - теорія та практика".

Шановні колеги, всім, хто працює на місцевий розвиток, радимо зареєструватися і пройти безкоштовний онлайн-курс "Децентралізація в Україні - теорія та практика". Курс створено за участі Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана. Викладачем є провідний експерт з децентралізації Анатолій Ткачук. Навчання розпочнеться з 25 вересня. Курс можна пройти за шість тижнів на комп'ютері, планшеті чи смартфоні, присвячуючи всього кілька годин на тиждень для лекцій, додаткових матеріалів, спілкування з колегами на форумі, тестування. Після успішного завершення курсу Ви зможете отримати сертифікат від Prometheus. Надалі курс буде доступний весь час в інтернеті. Усі, хто дізнається про нього пізніше, також зможуть пройти навчання і отримати сертифікат.

ВІДРЕМОНТУВАЛИ КРИНИЦІ ТА УПОРЯДКОВУВАЛИ ТЕРИТОРІЇ

Питання налагодження благоустрою у населених пунктах громади  залишається  вагомим і водночас непростим, оскільки тісно пов’язано із дотриманням жителями громади Правил благоустрою населених пунктів, дотримання чистоти та порядку найперше на прилеглих до власних будинків територіях.

РЯТУВАЛЬНИКИ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

І цього року за традицією  на  площі біля  приміщення Старосинявського  районного сектору  Головного управління державної служби  надзвичайних ситуацій  України в Хмельницькій області зібралися рятувальники,  ветерани служби цивільного захисту, представники місцевої влади, депутати селищної ради, працівники  культури  з нагоди  професійного свята  - Дня рятувальника України.

До уваги керівників підприємств, установ та організацій!

Відповідно до ч. 1 ст. 2 Закону України “Про колективні договори і угоди” колективний договір укладається на підприємствах, установах, організаціях незалежно від форм власності й господарювання, які використовують найману працю і мають право юридичної особи.