ЗНО – 2018

Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради 27.11.2017 року на базі Старосинявського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія" імені Олександра Романенка проведено зустріч для випускників 11-х класів, їх батьків, класних керівників, відповідальних за ЗНО в навчальних закладах з питання здійснення інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо особливостей проведення ЗНО у 2018 році.

ОНОВИЛИ ДИТЯЧІ МАЙДАНЧИКИ ТА ВІДРЕМОНТУВАЛИ КРИНИЦІ

Із зменшенням світлового дня та істотною зміною погодних умов досить непросто працівникам комунальних підприємств проводити заходи із благоустрою на території громади. На жаль, не в усіх селах є бажаючі іти працювати працівниками по благоустрою, незважаючи на рівень безробіття сільського населення, тому навантаження лягає на плечі працівників КП «Старосинявський комунгосп», КП «Старосинявський центральний водоканал №1».

У ШКОЛІ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

На базі Адампільскої ЗОШ І-ІІІ ступенів та Старосинявського НВК «ЗОШ І – ІІІ ст.,гімназія ім. О.Романенка», відбулося засідання творчої групи «Школи педагогічної майстерності», в якому взяли участь вчителі початкових класів ОТГ та завідувачка початкових класів науково – методичного центру Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Антоніна Вікторівна Галас та методист науково-методичного центру Оксана Олександрівна Кулик.

ВІДБУЛАСЯ 26-та ЧЕРГОВА СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

У великому залі засідань адмінбудинку проходила 26-та чергова сесія селищної ради, яку провела секретар селищної ради Наталія Гарник за участю 15 депутатів селищної ради.

ПРОВЕДЕНО ЯМКОВИЙ РЕМОНТ ВУЛИЦІ

На виконання заходів Програми розвитку будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності Старосинявської селищної ради на 2016-2019 роки, враховуючи звернення жителів та рекомендації виконавчого комітету селищної ради працівниками комунального підприємства «Старосинявський комунгосп» організовано ямковий ремонт вулиці Пархоменка, що у Старій Синяві, під час робіт використано 120 т щебеневої суміші.

85- ті роковини жертв Голодомору 1932-1933 р.р. на Старосинявщині

У суботу 25 листопада 2017 року у центрі селища Стара Синява біля Меморіалу пам’яті жертвам Голодомору 1932-33 років відбувся мітинг-реквієм до Дня пам’яті 85-ій річниці жертв голодомору із запаленням свічок та покладанням квітів.

ПОГОДЖУВАЛИ ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ

У малому залі засідань відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів перший заступник селищного голови Андрій Карпушин за участю 28 членів виконавчого комітету. На виконком винесено такі питання:

ДЕНЬ СЕЛА НА СВЯТОГО МИХАЙЛА

У селі Паньківці на день Святого Михайла зібралися місцеві жителі на святкування дня села. Прийшли їх привітати в.о. старости сіл Паньківці та Лисанівці Григорій Олексійович Брицький, артисти районного будинку культури та місцеві фермери.

Обмінювались досвідом педагоги образотворчого мистецтва

З метою підвищення рівня педагогічної майстерності вчителів 21 листопада 2017 року на базі  філії Старосинявського НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія" ім. О.Романенка – Заставецька ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся семінар для вчителів образотворчого мистецтва.

Урядова програма «Доступні ліки»

«Доступні ліки» - це урядова програма забезпечення кожного громадянина України необхідними лікарськими засобами, які покращать якість його життя, зможуть запобігти виникненню ускладнень та передчасної смертності.