ПРИЙНЯЛИ  СЕЛИЩНИЙ БЮДЖЕТ-2020

ПРИЙНЯЛИ СЕЛИЩНИЙ БЮДЖЕТ-2020

Сьогодні у сесійному залі Старосинявської селищної ради відбулася 57-ма чергова сесія селищної ради, яку провів селищний голова Віталій Здебський за участю 18 депутатів селищної ради. Важливе питання порядку денного – це прийняття селищного бюджету-2020.

ОБГОВОРИЛИ   СОЦІАЛЬНІ  ПИТАННЯ

ОБГОВОРИЛИ СОЦІАЛЬНІ ПИТАННЯ

Сьогодні у селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин. Участь в роботі виконкому взяли 23 члени виконкому. Прийнято рішення із соціальних питань:

ПІДТРИМАЛИ ГАРНУ ТРАДИЦІЮ У ПАСІЧНІЙ

ПІДТРИМАЛИ ГАРНУ ТРАДИЦІЮ У ПАСІЧНІЙ

У Пасічнянській дитячій музичній школі відбувся теплий родинний захід на Святого Миколая, концерт-посвята в першокласники. Маленькі музиканти демонстрували свій талант і вміння рідним та близьким. Зі сцени звучали спів, звуки бандури, фортепіано, сопілки. І, як завжди, юні музиканти отримали Боже благословення і святкові подарунки від колишнього учня музичної школи ,односельчанина, приватного підприємця ДП «Пасічна» Таєнчука Віталія Павловича і настоятеля Свято-Введенської церкви с.Пасічна о. Михайла Товпиги.

ЗАПАЛАЛИ ВОГНІ НА ЯЛИНЦІ У НОВІЙ СИНЯВЦІ …

ЗАПАЛАЛИ ВОГНІ НА ЯЛИНЦІ У НОВІЙ СИНЯВЦІ …

Радісними передзвонами наповнився вечір у селі Нова Синявка, який ознаменувався гарною традицією жителів села відкривати головну ялинку. Із першими сутінками біля сільського Будинку культури зібралося чимало люду та молоді на свято.

У ДЕНЬ ЕНЕРГЕТИКА НА СТАРОСИНЯВЩИНІ…

У ДЕНЬ ЕНЕРГЕТИКА НА СТАРОСИНЯВЩИНІ…

Кожного року в кінці грудня вже стало давньою доброю традицією - в день зимового сонцестояння святкувати День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна. Одним із найбільших колективів на території Старосинявської громади є Старосинявський район електричних мереж ПАТ «Хмельницькобленерго», котрий ефективно працює над  забезпеченням електропостачання в кожну домівку, населений пункт та впровадженням нових технологій з освітлення  уже понад 45 років.

У СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРАЦЮВАЛИ ПОСТІЙНІ  ДЕПУТАТСЬКІ КОМІСІЇ

У СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРАЦЮВАЛИ ПОСТІЙНІ ДЕПУТАТСЬКІ КОМІСІЇ

Готуючись до 57-ої чергової сесії у малому залі адмінбудинку проходили засідання постійних депутатських комісій: з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики та планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, яку за згодою депутатів провів заступник голови комісії Володимир Кондратюк; та постійна комісія з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг та з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та агропромислового комплексу, охорони навколишнього природного середовища і постійна комісія з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, які провела голова освітянської комісії Галина Симчишина. Депутати детально обговорили питання порядку денного сесії, заслухали інформації доповідачів з питань:

ЗАВЕРШИЛА РОБОТУ 56-та ЧЕРГОВА СЕСІЯ

ЗАВЕРШИЛА РОБОТУ 56-та ЧЕРГОВА СЕСІЯ

У залі адмінбудинку 17 грудня 2019 року проходила 56-та чергова сесія селищної ради, яку провів селищний голова Віталій Здебський за участю 23 депутатів. На сесії розглянули понад 30 питань, внесли зміни та програм розвитку та детально обговорили депутатські запити, внесли додатково ще три питання порядку денного, котрі були запропоновані постійними депутатськими комісіями.

«Хай  душа  в  вас  світла  буде,  хай   щастить  вам,  добрі  люди!»

«Хай душа в вас світла буде, хай щастить вам, добрі люди!»

Вечір на Святого Миколая видався радісним та веселим для наймолодших учасників святкового дійства. На центральній площі селища біля районного будинку культури відбувся святковий концерт для дітей, під час якого цікаві, енергійні виступи дарували юні таланти Старосинявської громади та артисти РБК, працівники музичної школи.

ПРИВІТАЛИ ДІТЕЙ ЗІ СВЯТОМ МИКОЛАЯ

ПРИВІТАЛИ ДІТЕЙ ЗІ СВЯТОМ МИКОЛАЯ

Свято Миколая щороку відзначають 19 грудня. Вважається, що Святий Миколай – покровитель і заступник дітей. Найбільше це свято очікує саме малеча, адже Святий Миколай приносить слухняним діткам подарунки. І до вихованців Старосинявського центру комплексної реабілітації «Надія» завітав Святий Миколай з Ангелом. Крім традиційних подарунків, Миколай ще й весело танцював, співав, грав в ігри з дітками, влаштовував конкурси для батьків. Малеча із задоволенням виконувала всі вказівки Святого, батьки та гості щедрими оплесками вітали учасників свята.

ЯКЩО ОСОБА НЕ БАЖАЄ  ВИПИСАТИСЯ ІЗ ЖИТЛОВОГО БУДИНКУ…

ЯКЩО ОСОБА НЕ БАЖАЄ ВИПИСАТИСЯ ІЗ ЖИТЛОВОГО БУДИНКУ…

Досить часто у громадян виникають труднощі щодо зняття з реєстрації у власному будинку чи квартирі особи, яка не є власником, не проживає протягом певного часу і добровільно звернутися до міської (селищної) ради у відділ державної реєстрації для зняття з реєстрації місця проживання не бажає. В такому разі  вирішити дану проблему і визнати особу такою, що втратила право користування жилим приміщенням можливо за рішенням суду.