Фото без описуТрадиційно в третю неділю вересня – цьогоріч 17 вересня – своє професійне свято відзначають люди, які своєю щоденною працею піклуються про збереження та примноження лісового багатства – працівники лісового господарства.

Ліс є її одним з найбільших та найцінніших дарів природи, прикраса Землі. Лісу завжди потрібний мудрий і дбайливий господар. Спрямовуючи свої зусилля на зміцнення нашого лісового фонду, його відновлення та ефективне використання, працівники лісового господарства, які трудяться на території Старосинявської громади,  роблять вагомий внесок у захист земельних угідь та поліпшення стану довкілля. Саме тому професія лісівника користується сьогодні повагою та пошаною серед людей. Непросто нині доводиться працівникам лісового господарства, котрі прикладають усіх зусиль для підтримки військових, їхніх родин та сімей Героїв у забезпеченні твердим паливом.

Шановні лісівники!

Щиро вітаю вас із професійним святом. Висловлюю щиру подяку за наполегливу й самовіддану працю, результати якої мають неоціненне значення для розвитку нашої громади та зміцнення нашої держави. Нехай на життєвому шляху вас завжди супроводжує успіх, мир та добро. Міцного вам здоров’я, добробуту, невичерпної енергії та нових трудових здобутків на благо нашої громади та всієї України!

 

З повагою, селищний голова Віталій  ЗДЕБСЬКИЙ